<

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман підтримав ініціативу добудувати будинок для військових у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:22 | 9.09.2016 / Володимир / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Після звернення народного депутата Ігоря Гузя Прем’єр-міністр Володимир Гройсман дав доручення Міноборони та Міністерству фінансів у 2016 році забезпечити фінансування та завершення добудови 44-квартирного будинку для військових у Володимирі-Волинському.

Ще у травні 2016-го уряд виділив на це 8 мільйонів гривень, однак через різні перепони добудова досі не ще розпочалася. “У цьому році ці кошти не надходять на добудову будинку. То там тендери, то інші момент. І родини загиблих бійців не зможуть вселитися. Вже говорять про 2017 рік. Я вас прошу: «накажіть» тих, хто “прошвендяв” і не виконав ваше доручення. Мені особисто соромно дивитися у вічі сім’ям загиблих, коли я кажу, що уряд виділив гроші, я їх немає. Давайте в цьому році завершимо будинок! Він на 80% готовий. А нам розказують в Міноборони: «не вдалося, не проведені тендери, немає призначень…”. Це — ганьба. Я вас прошу, розберіться!” — звернувся до Володимира Гройсмана волинський нардеп Ігор Гузь.

За словами Прем’єр-міністра, обійти тендерні процедури не вдасться. Але він дав доручення закінчити процес у 2016 році. “Я думаю, що перший крок ми з вами зробили. 8 мільйонів виділили. Зрозуміло: тендерні процедури ми з вами не обійдемо, але пройти їх ми з вами вимушені і зробимо це. Тому зараз — доручення Міноборони і Міністерству фінансів — вжити всіх необхідних заходів, щоб в цьому році цих 8 мільйонів профінансували і завершили будівництво для військових цього будинку. Я прошу вас, як народного депутата, курувати це питання та інформувати мене про хід робіт”, — наголосив Володимир Гройсман.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця