<

Підтримали програму проєкту «Безпечна громада» у Володимирі на 2022-2024 роки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:14 | 23.12.2021 / Володимир / , /
Перегляди
313
/ 1 коментар

23-го грудня на сесії міської ради у Володимирі 28 голосів віддали «за» реалізацію проєкту «Безпечна громада» на 2022-2024-ті роки.

Проєкт запроваджується з метою налагодження комфортного міського середовища, забезпечення екологічної, суспільної, особистої безпеки мешканців громади Володимира, відповідно до Конституції України, Бюджетного кодексу України,  керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада, йдеться в тексті програми.

Що він передбачає

Посилення безпеки громадян, захист комунального майна, як пише в пояснювальній записці проєкту, це ключові пріоритети спільної роботи міської влади та правоохороннихорганів.

До системи, яка забезпечує безпеку міста в сучасних умовах, пред’являються особливі вимоги щодо надійності, стійкості, ефективності та безперервності роботи у цілодобовому режимі.

Є потреба в нових засобах та методах гарантування безпеки мешканцям міста, прогресивних технологіях та заходах для централізованого забезпечення відеоспостереження, технічної безпеки, контролю важливих, стратегічних та небезпечних міських об’єктів, можливості оперативного управління та впливу на екстрені ситуації.

Комплексна система безпеки нового покоління з використанням технологій інтелектуального аналізу даних забезпечить підвищення безпеки на об’єктах та вулицях міста завдяки безупинному моніторингу ситуації в режимі реального часу, своєчасному автоматичному оповіщенню про тривожні, загрозливі та надзвичайні події для їх запобігання або негайного усунення, наявності засобів екстреного зв’язку, а також скоординованій взаємодії всіх учасників та служб, відповідальних за безпекуміста.




один коментар
  1. Треба поставити камери з розпізнавання обличчя і зробити як в Китаї соціальний рейтинг. Наприклад якщо людина вчинила правопорушення, то їй буде заборонено заходити в кінотеатри або ТРЦ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер