<

Організатори Благодійної кави запустили у Володимирі інтернет-аукціон «Артформат»: гроші підуть на підтримку ЗСУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:55 | 5.05.2022 / Володимир / , /
Перегляди
274
/ Коментарі відсутні

Благодійний інтернет-аукціон «Артформат», який запустили володимирські волонтери, створюється для допомоги і підтримки бійців української армії.

В Артформаті беруть участь місцеві майстри, які виготовляють ексклюзивні вироби ручної роботи у різних жанрах та техніках, – повідомляє одна з організаторок, яка раніше проводила відому у Володимирі “Благодійну каву” Ольга Жигунова.

До співпраці запрошують усіх умільців декоративно-прикладного мистецтва, які бажають взяти участь у даному проєкті та підтримати наших захисників.

Варто зазначити, що на аукціоні уже виставили 4 лоти:

ЛОТ №1. Картина Natu Gruppi талановитої художниці, викладачки мистецьких дисциплін, ілюстраторки дитячих книг із села Ласків. Розмір картини 40×40см. Це акриловий живопис на полотні, без рамки. Картина на скандинавську тематику, там присутній фрагмент ісландського пейзажу, а також скандинавська руна Соулу (вогонь, успіх, слава) а також рунічний став (активований!). Початкова ціна була 1 000 грн, але ставку підняли уже до 1 300 грн.

Лот № 2. Картина з маками від ЗінаїдаПетровс – відомої володимирської мисткині. Її лот – картина “Маки”, полотно, олія, розмір 100*150. Початкова ставка – 1 550 грн.

Лот №3. Патріотичний обруч від Ірини Бояриної. У чарівних творчих ручках майстрині, створюється безліч вишуканих прикрас. Серед них ніжні обручі, резинки для волосся, вироби з бісеру. Від усіх реалізованих прикрас Ірина перераховує кошти і для допомоги армії. Цей ніжний обруч у жовто-блакитних кольорах пропонується для аукціону. Початкова ціна – 250 грн.

Лот №4. Декоративні тарілки “Янголи” від Надії Іванюк – талановитої художниці косівської школи, майстрині, викладачки Надвірнянської дитячої художньої школи. Парочка авторських декоративних тарілок “Янголи”: натуральне дерево, акриловий розпис, діаметр тарілки 30 см. Початкова ціна пари – 1000 грн. Надія вважає, що тарілки мусять жити в парі: серце – любов, птаха – людська душа, і обов’язково радувати своїх власників.

До участі запрошують усіх майстрів, які бажають долучитися до акції та поціновувачів ексклюзивних речей, зроблених чарівними руками народних умільців.

Долучайтеся, усі виручені кошти підуть на потреби наших захисників!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця