<

Красуня БУГу: заступниця директора школи та творча особистість Ірина Боярина з Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:14 | 10.02.2021 / Володимир, Таблоїд / /
Перегляди
119
/ коментарі 2

Рубрика «Красуня БУГу» знайомить читачів із 36-річною Іриною Бояриною з Володимира-Волинського.

Ірина працює на посаді заступника директора з виховної роботи Льотничівського НВК “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дитячий садок”, а ще красуня є мамою трьох діток та у вільний час встигає займатися творчістю.

“Мені 36 років. Завжди коли мене запитують про вік, то починаю рахувати. Основне – як ти себе почуваєш, а не кількість років. З кожним новим прожитим роком я набираюся досвіду, вчуся ставитися до речей простіше “, – зазначає красуня.

Народилася вона і проживає у рідному місті Володимирі-Волинському. Старт у життя Ірині дав педколедж (на той час педагогічне училище ім. А. Ю. Кримського). Почала свою педагогічну стежину з вчителя початкових класів у Льотничівському НВК, де і працює на даний час, але вже на посаді заступника директора з виховної роботи.

Будучи у декретній відпустці в Ірини відкрилися приховані таланти, про які вона навіть не здогадувалася. Займалася пошиттям одягу, виготовленням аксесуарів, оздобленням. Тоді – це було її хобі, але з виходом на роботу на це почало не вистачати часу.

“Люблю свою роботу! Саме в ній я даю волю своїй творчості та креативності”, – зазначає представниця прекрасної статі.

Невід’ємна частина життя Ірини – це спорт. Одним з головних захоплень є Зумба.

“Для мене танець – це ніби ковток свіжого повітря, у ньому я відчуваю себе вільною, це можливість на деякий час стати іншою”, – додає вона.

Основи догляду за собою, розповідає красуня, – це склянка теплої води після пробудження щодня, планка, самомасаж обличчя. Також красуня п’є воду протягом дня, дотримується правильного харчування (інколи може дозволити собі влаштувати «свято»), займається спортом, взимку на Водохреща пірнає в ополонку, намагається вести активний спосіб життя.

Крім того, Ірина займається саморозвитком. Брала участь в різноманітних онлайн-марафонах та курсах, читає статті, книги, слідкує за “класними” блогерами, які надихають та мотивують.

Вірити у себе та у власні сили її навчив чоловік. Красуня навчилася розподіляти на все час та правильно розставляти пріоритети. Вільний час любить проводити зі своєю сім’єю.

“Сім’я – це основне. Якщо тебе люблять, цінують, поважають, підтримують, допомагають, розуміють, то завжди знайдеться час для себе”, – зазначає Ірина.

Вона додає, що з появою на світ кожного з дітей, у неї відкривалися нові захоплення. Після народження старшого сина – почала оздоблювати речі вишивкою, шити одяг, після появи другого сина – виготовляти віночки, резинки, шила комплекти головних уборів. Після появи донечки – вже з’явилися плаття “мама і доця”, так звані “фемелі луки”.

“Цей етап життя був цікавим. Я брала участь у ярмарках, познайомилася з багатьма талановитими людьми, з якими спілкуюся і по сьогодні. Проте у декреті бракувало живого спілкування і я вирішила вийти на роботу. Працюючи зараз на роботі я встигаю навіть більше всього, ніж коли була у декреті. Кайф у тому, коли ти проживаєш своє життя наповнене емоціями, враженнями, новими відчуттями і щастям”, – додає красуня.

Життєвий принцип героїні нашої рубрики – завжди і в усьому залишайся людиною. Це постійно повторює й своїм дітям.

“Кожна людина індивідуальна і в цьому її краса”, – впевнена красуня.

Поради від Ірини Боярин для дівчат:

  • Кожна дівчина має полюбити себе, знайти час для себе, для відпочинку.
  • Кожна повинна поважати себе, проживати життя достойно.
  • Важливо вірити в себе навіть тоді, коли ніхто не вірить .
  • Мало просто чогось хотіти, потрібно робити.
  • Якщо хочеш чогось досягти, то працюй. Повільно, впевнено, мовчки йти до мети.
  • Оточуй себе людьми, котрі надихатимуть тебе.
  • Веди здоровий спосіб життя.
  • Слідкуй і доглядай за собою. Займайся самоосвітою.
  • Не зраджуй своїм принципам.
  • Вчись визнавати помилки і виправляти їх.
  • Життя не можна відкладати на потім. Існує лише тут і зараз.

“Сьогодні я впевнена у своїх силах. Найбільша моя гордість – це моя сім’я, яка надає мені сил та натхнення на майбутнє. Як кажуть: «Щасливий той, хто щасливий у себе вдома»”, – підсумовує красуня.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота