<

Про Благодійну каву та натхнення робити добрі справи розповіли Ірина Цигикал та Ольга Жигунова з Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:06 | 30.12.2020 / Володимир, Онлайн / , /
Перегляди
25
/ 1 коментар

До студії інтернет-видання «БУГ» завітали волонтерки, які, бажаючи допомогти нашим військовослужбовцям на Сході, організували проєкт «Благодійна кава» у Володимирі-Волинському – це у Ольга Жигунова та Ірина Цигикал.

Благодійна кава у Володимирі триває уже кілька тижнів та добігає завершення. Лотами у проєкті стали живі люди, тобто можливість попити з ними кави і поспілкуватися. Охочі роблять ставки як у звичайному аукціоні, згодом обирається переможець, який оплачує лот, а далі йде на зустріч з обраною персоною. До володимирських долучились і цікаві особистості з Луцька.

Про сам проєкт, про ідею його створення та реалізацію, на що будуть витраченні 16 тисяч гривень, які вже вдалося зібрати, і розповідали волонтерки Ольга та Ірина.

Ці дві жінки не вперше організовують благодійну акцію. Оскільки пані Ірина полюбляє випікати смаколики, вона неодноразово збирала і передавала посилки зі смачною домашньою випічкою військовим на Схід. З часом, зазначає Ірина Цигакал, з’являється все більше охочих долучитися до цієї доброї справи і смаколики вже передавали з Нововолинська, Ковеля та Устилуга.

Також жінки розповіли про свої хобі. Під час карантину їм захотілося виїхати з міста і вони почали влаштовувати велопрогулянки. Натренувавшись, змогли проїжджати все більші дистанції і побували у мальовничих куточках і селах Володимир-Волинського району. Так Ользі Жигуновій та Ірині Цигикал найбільше запам’яталися велосипедні поїздки до сіл Селець, Лудин, міста Устилуга та урочища “Вовчак”. У веломандрівки пані Ірина часто брала із собою свого молодшого сина Данила, якому на той час було близько трьох років.

Ще одним захопленням у Ольги Жигунової є читання книг. Тому вона поділилася із глядачами ТОП-5 книг, Які вважає достойними уваги. А, оскільки, Ірина Цигикал полюбляє готувати, то вона розповіла про святкове меню на Новий рік.




один коментар
  1. 2 січня на схід вирушає волонтер Курстак Валерій. Якщо є що передати до Різдвяних свят – зробить це з задоволенням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота