<

Жінки з Володимира, Ковеля та Нововолинська напекли і передали солодощі для захисників на Сході

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:14 | 17.11.2020 / Володимир / , /
Перегляди
6
/ 1 коментар

Володимирчанка Ірина Цигикал вкотре робить життя військових солодшим. Днями разом з іншими жінками не тільки Володимира-Волинського, а й Ковеля та Нововолинська вона напекла смаколиків для захисників на Сході.

Кількома днями раніше Ірина на своїй сторінці у фейсбук запросила усіх охочих долучитися до доброї справи, – передає ВолодимирМедіа.

Відгукнулися, каже жінка, чимало господинь, які залюбки погодилися не тільки напекти солодощів для воїнів, а й підтримали продуктами. Вийшло навіть ліпше, ніж планувалося.

Схожу акцію Ірина Цигикал організувала і минулого року. Заручившись підтримкою мами загиблого Героя Дмитра Головіна – Анною Головіною та її сестрою, вперше вирішила напекти печива для поранених воїнів, які проходили лікування у військовому госпіталі у Дніпрі. Зізнається, робила це у пам’ять про свого чоловіка, офіцера 51 ОМБр Олексія Цигикала, який трагічно загинув. У відповідь отримала лист-подяку від захисників, це надихнуло жінку й далі радувати хлопців смачною випічкою.

“Той момент коли ти планував одне, а вийшло краще. Зовсім не очікувано печива вийшло настільки багато, що відправили не одну, а дві здоровенні посилки. Три міста об’єдналися в єдиний організм. Володимир-Волинський, Ковель, Нововолинськ ми це зробили разом. Дякую усім хто доєднався і усім хто захотів долучитися”, – йдеться у повідомленні на її сторінці.




один коментар
  1. Які молодці!!! Ще якби написали в місцевій пресі то більше людей особливо старших доєдналося!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця