<

Мер Володимира Ігор Пальонка поділився результатами роботи за пів року та планами щодо розвитку громади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:12 | 28.05.2021 / Володимир, Онлайн / , /
Перегляди
379
/ коментарі 4

Володимирський міський голова Ігор Пальонка працює на посаді уже майже пів року. В інтерв’ю БУГу він розповів, що вдалося зробити за цей період у місті, як і проблемні питання на часі та з чим звертаються до нього громадяни.

В оновленому кабінеті очільника Володимира панує ділова атмосфера. Тут розташовані символіка міста та країни, витвори мистецтва місцевих майстрів, книги, на стіні – сучасна карта регіону. Все лаконічно, без зайвого фарсу. Єдине, що нагадує про колишню владу – старовинний годинник у кутку, який дає про себе знати кожних пів години.

Поки журналісти БУГу розкладали обладнання, щоб записати інтерв’ю, Ігор Пальонка підписував документи, яких на його робочому столі зібралось чимало та відповідав на дзвінки.

До найбільших здобутків за майже піврічний період своєї каденції міський голова Володимира відносить відкритість влади, перші кроки до автономного опалення, грунтовні напрацювання у туристичній сфері та ін.

Ігор Пальонка зізнається, що одним з найперших нелегких завдань у грудні 2020 року було ухвалення бюджету на 2021 рік, з яким, вважає, непогано справились. До наступних проблемних питань у Володимирі, над якими нині активно працюють, мер відносить облаштування громадських вбиралень, автономне опалення, ремонт доріг, очищення Луги та Риловиці, створення ОСББ, реформування комунальних підприємств, реконструкція валів городища, залучення інвесторів.

Що стосується оновлення влади, то міський голова Володимира поскаржився, що люди не були достатньо активними у подачі заяв на конкурси начальників і заступників відділів і управлінь міської ради. Тому не так багато нових облич побачили за результатами конкурсів, як би хотілося.

Допомагають “бути в тонусі” очільнику міста небайдужі володимирчани та активісти. На їхні “гострі слова” мер не ображається, а стверджує, що навпаки, намагається спілкуватися з ними, щоб бути в курсі подій та чути про проблеми у місті “з перших уст”. Тому він вдячний небайдужим мешканцям за активну позицію.

Звертаються до мера з різноманітними питаннями, за які не завжди він і мав би відповідати: від працевлаштування, до оформлення дитини в школу тощо. І це дуже часто, що дивує, бо люди виявляється так звикли.

Неабияк допомагає на новій посаді Ігорю Пальонці досвід роботи головою Зарічанської громади. Адже завдання дещо схожі, проте об’єми роботи і відповідальність – набагато більші. В зв’язку з цим і на роботі доводиться проводити більше часу. На день буває близько десяти зустрічей.

Проте сім’ї, хоч і не вистачає уваги, але вона ставиться з розумінням. Відповідальність на членах родини теж лежить нелегка. Нині на них більше звертають увагу, тому й дітей очільник вже Володимир-Волинської громади просить гідно поводитись, щоб подавати хороший приклад.

Через 10 років мер хоче бачити Володимир розквітлим та комфортним для життя містом. З хорошими дорогами, розвиненою інфраструктурою, залученими інвесторами, працевлаштованими мешканцями та з напливом туристів. А що для цього вже робиться – дивіться у відеоінтерв’ю з міським головою Володимира Ігорем Пальонкою.




коментарів: 4
  1. Добра ти людина, Ігор!
    В нас в Новіку таких не було, нема, і не намічається.
    Дай Бог, шоб державна машина тебе не перемолола на непотріб.
    Щасти тобі і твоїй команді!

  2. Залучати інвесторів потрібно для будівництва фабрик ,заводів,виробництва продуктів харчування ,одягу, побутової техніки ,з обов’язковою реєстрацію у місті Володимирі(а не на Кіпрі), щоб податки сплачувались у казну міста. Тому в команді мають бути люди, які реально можуть це зробити, а не бла-бла-бла.Хіба в наявному готелі не вистачає місць?

  3. Пан Пальока..Вас дуже просять мешканці вул. Шевченка(яка зустрічає гостей міста з зал.вокзалу)- пройтися по ній…
    Кучу грошей вклали в її реконструкцію,а вже каиіння на дорозі просіло, бруківка на тратуарі -просіла…
    А ведь пройло не так багато часу!!!
    Немає жодної урни по вулиці!
    Раніше єкс мер кожного ранку проїзжав по неї і дивився обстановку…
    Запрошуємо Вас на найстарішу вулицю нашого міста..

    • Шевченка ,після Саганюкової” реконструкції” ,пора заасфальтувати ,бо колоса там можна погубити .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця