<

Кисень, дах коледжу, кошторис на реконструкцію валів: з обласного бюджету виділять додаткові кошти для громади Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:52 | 19.08.2021 / Володимир / , /
Перегляди
1385
/ Коментарі відсутні

З обласного бюджету для громади Володимира планують виділити кошти на закупівлю кисню для ТМО Володимира, ремонт даху агротехнічного коледжу та Домініканського монастиря, фінансування навчань резервістів та завершення виготовлення проєктно-кошторисної документації на реставрацію валів городища.

Про це йшлося на засіданні обласної бюджетної комісії 18-го серпня, у якій взяв участь депутат обласної ради від Володимра Ярослав Матвійчук. Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці.

Додаткові фінанси з обласного бюджету надійдуть на поточний ремонт даху агротехнічного коледжу та на закупівлю матеріалів для ремонту вежі Домініканського монастиря, де знаходяться приміщення Центру професійної освіти (колишнє ВПУ).

До засідання бюджетної комісії у режимі онлайн долучився і голова районної ради Віктор Хиць разом з яким порушили питання функціонування комунального підприємства «Володимир-Волинський районний центр підготовки територіальної оборони», якому потрібне додаткове фінансування для проведення навчань резервістів.

Окрім цього, разом із директором ДІКЗ «Стародавній Володимир» порушили питання щодо виділення 225 тисяч гривень, які необхідні для завершення виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію валів городища.

“Сподіваємось, що проєкт на цей важливий туристичний об’єкт громади у цьому році буде завершений”, – пише Матвійчук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа