<

Симулятор для управління дронами та тир: володимирські навчальні заклади потребують оновлення інвентарю для предмета «Захист України»

17:03 | 20.03.2024 / Володимир / , , /
Перегляди
260
/ 1 коментар

До Волинської області надійшла субвенція у розмірі 78 мільйонів гривень на поглиблене вивчення предмета Захист України серед навчальних закладів загальної середньої освіти. Частину з них виділять для міжшкільних закладів освіти.

Запит на виділення коштів для кращого вивчення предмета Захист України зачитав на засіданні сесії 19-го березня депутат Волинської обласної ради та заступник міського голови Володимира Ярослав Матвійчук.

Він просить обласну раду виділити частину субвенції коштів для навчальних закладів Володимира, щоб облаштувати тир та закупити інтерактивні тренажери із домедичної допомоги. А також комп’ютери для симулятора управління дронами.

«Тож беручи до уваги актуальність цього предмету, метою якого є підготовка молоді до захисту своєї країни, прошу розглянути можливість виділення цих коштів для облаштування на базі міжшкільних ресурсних центрів, центрів професійної освіти та інших навчальних закладів, які забезпечують здобуття  повної загальної середньої освіти, тирів та інтерактивних тренажерів із домедичної допомоги», – йдеться у запиті.

Читайте також:

Міжнародні донори готові відремонтувати кімнати для ВПО, але є умова – потрібно полагодити дах гуртожитку педколеджу у Володимирі




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота