<

Міжнародні донори готові відремонтувати кімнати для ВПО, але є умова – потрібно полагодити дах гуртожитку педколеджу у Володимирі

10:10 | 20.03.2024 / Новини / /
Перегляди
213
/ Коментарі відсутні

Депутат обласної ради Ярослав Матвійчук звернувся з проханням виділити кошти на проведення поточного ремонту з усунення аварій покрівлі гуртожитку Володимирського педагогічного фахового коледжу імені Агатангела Кримського. Це дасть можливість залучити кошти міжнародних організацій для подальшого ремонту кімнат гуртожитку, де проживаються ВПО.

Міжнародні донори готові провести ремонт у кімнатах, де мешкають внутрішньо переміщені особи та провести капітальний ремонт усього МТП ВПО, орієнтовна вартість робіт становлять 12 млн. гривень. Однак, цьому перешкоджає протікання покрівлі гуртожитку. Про це йдеться у зверненні депутата облради Ярослава Матвійчука.

До слова, з початку повномасштабного вторгнення Володимирський педагогічний фаховий коледж імені Агатангела Кримського приймає внутрішньо переміщених осіб. Через дірявий дах у вільні кімнати просочується волога, що унеможливлює проживання для ВПО.

Нагадаємо, за час повномасштабного вторгнення коледж прихистив близько 2 тисяч вимушених біженців. Зараз тут постійно мешкає понад 90 внутрішньо переміщених осіб, 40 з яких – це діти.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя