<

«Географія почуттів»: поетеса з Володимира Тетяна Птаха презентувала збірку віршів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:54 | 14.01.2021 / Володимир, Онлайн / , , /
Перегляди
118
/ Коментарі відсутні

Поетеса з Володимира-Волинського Тетяна Птаха (Ткачук) днями видала збірку власних віршів «Географія почуттів». Це – щирі, чуттєві й емоційні поезії про кохання, спогади та мрії, без яких життя було б позбавленим змісту, розповідає Тетяна.

Ця книга у доробку авторки – вже друга. Першу «Воля і висота» надрукували три роки тому.

У студії БУГу Тетяна Птаха розповіла, як створювала збірку і чому в книги така назва, пригадала історію написання, а також натхненно почитала поезію.

Тетяна зазначила, що основна теза, яка прослідковується в її книзі: лише твоя людина може стати безмежністю у меж.

“Ця книга – це шлях до чогось справжнього і хорошого, яке я вже, сподіваюся, найшла. Я думаю, що кожен достойний і має мати віру в те, що всі мрії обов’язково збудяться, навіть якщо довго не виходило”, – наголосила Тетяна.

Вона зауважила, що завжди прагнула, аби її збірка продавалася у книжкових магазинах поряд із книгами знаних письменників. Тому зараз дуже рада, що її мрія здійснилася.

“Здійснилася моя мрія. Я завжди хотіла, зайти в книгарню й побачити там поряд з книгами Ліни Костенко і Сергія Жадана свою збірочку. І моя книжка тепер є на полицях “Книгарні “Є”, – тішиться поетеса.

За її словами книга призначена здебільшого для тих, кому важко. Буває, що люди ламаються, їм набридає чекати чогось особливого і вони вважають, що краще взяти те, яке вже є й бути таким же “крутим”, як і всі інші. А щастя отримують ті, які вміють чекати.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця