<

Депутат Волинської облради Андрій Бокоч про роботу та вирішення актуальних проблем регіону

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:10 | 7.06.2021 / Володимир / , /
Перегляди
604
/ 1 коментар

У студії БУГу депутат Волинської обласної ради Андрій Бокоч розповів про результати депутатської роботи від початку каденції, про основні виклики, що стоять перед депутатами від населення регіону Прибужжя, про співпрацю з очільниками району та громад.

На днях відбулася сесія Волинської обласної ради на якій підіймалися також питання, що стосуються Володимир-Волинського району. Зокрема підняли питання долю гірників, які постраждали під час падіння ліфтової кліті на шахті №9, внаслідок чого декілька працівників постраждали, один з них повністю втратив працездатність.

Ще одним питанням, яке обговорювали на сесії стала доля початкової школи “Центру освіти”, яку вирішили передати на баланс Володимира. Андрій Бокоч у Волиньраді працює в освітянській комісії, де відстоює інтереси навчальних закладів Володимир-Волинського району.

Також говорили про долю Іваничівської лікарні та інші важливі теми регіону.

Під час інтерв’ю депутат облради розповів про дороги, які планують відремонтувати у 2021 році. Серед пріоритетних – це вулиця Зимнівська у Володимирі та дорога на Іваничі. А на наступний рік, ймовірно, вже до Павлівки. Окрім цього працюють і служби місцевих автомобільних доріг: Нововолинська – має відновлювати покриття у напрямку Нововолинськ-Гряди, Литовеж-Грибовиця-Соснина; Володимирська – ремонтуватиме дорогу до села Новосілки, у селі Заріччя. Також передбачені кошти на відновлення шляху з Овадного до Галинівки та з Литовежа до Іванич.

Під час розмови згадали і про 10 млн грн державної субвенції, які підуть на соціально-економічний розвиток Володимир-Волинського району за сприяння нардепа Ігоря Гузя. Близько мільйона гривень планують спрямувати на ремонт бігових доріжок стадіону у Володимирі на умовах співфінансування з міським бюджетом. Ще частина коштів, приблизно по 400 тисяч грн, піде на завершення першої черги будівництва стадіону у Благодатному та в Іваничівській територіальній громаді.

У Любомлі 820 тисяч гривень запланували для реконструкції центральної площі. Спільно з Оваднівською громадою планують відкрити ЦНАП в Овадне. У Нововолинську передбачені кошти на значну кількість дитячих майданчиків, на встановлення пам’ятника героям АТО. 130 тисяч грн закладено на ремонт ДЗОТу в Устилузі та ряд інших, дрібніших витрат.

Що стосується виїзних прийомів громадян, як зазначає Андрій Бокоч, найчастіше під час зустрічей люди звертаються із проханням матеріальної допомоги. Здебільшого, на жаль, – людям необхідні кошти на лікування.

Також говорили про налагодження співпраці депутатів облради з очільником Володимир-Волинського району, керівниками міст та головами громад. Більше – дивіться у відеоінтерв’ю з депутатом Волинської обласної ради Андрієм Бокочем.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця