<

«Влада хоче зіштовхнути ЗСУ з добровольцями», – очільник «Правого сектору» Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:55 | 30.04.2015 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Представники «Правого сектору» Волині разом з іншими представниками мілітарських формувань влаштували мирну акцію протесту під стінами Волинської ОДА. Вони виступила на підтримку Добровольчого Українського Корпусу, 5-ту базу якого оточили озброєні представники ЗСУ.

Акція відбулась у середу, 2-го квітня, – пише Громадське.Волинь.

Так, до «Правого сектору» приєднались представники «Айдару» та «Азову». Вони зазначили, що у разі необхідності,  готові їхати до Києва, тому що їх обурює поведінка влади.

«Сьогодні ця акція відбувається по всій Україні і на Волині також. Влада, яка зараз знаходиться в Києві, намагається зіштовхнути Збройні Сили України з добровольцями. Я вважаю, що це є зрадою», – зазначив очільник «Правого сектору» Волині Сергій Дружинович.

Протестувальники зайшли до приміщення ОДА та поспілкувались із першим заступником голови Волинської ОДА Сергієм Кудрявцевим. Варто зазначити, що очільника області Володимира Гунчика в ОДА не було.

«Ми хочемо почути вашу позицію стосовно дій нашої влади», – заявив командир 3-го батальйону Добровольчого Українського Корпусу Віталій Ковальчук.

У свою чергу Кудрявцев зазначив, що влада повинна прийняти рішення, яке задовольнятиме обидві сторони.

«Наша позиція є дуже чіткою і наша ОДА повинна її підтримати і повідомити усіх по ієрархіях аж до президента, що добровольчий рух нищить не лише Путін, але й зрадники України», – заявив народний депутат України, командир роти «Захід» батальйону «Айдар» Ігор Лапін.

Сергій Кудрявцев зателефонував до Гунчика та передав йому вимоги протестувальників.

«Він (Володимир Гунчик – ред.)  зазначив, що вже передав усю інформацію першому заступнику голові Адміністрації президента. Також, він повідомив, що оскільки пан Ярош є радником Муженка, то він може на пряму піднімати це питання», – зазначив Кудрявцев.

На останок Дружинович  попросив добровольців бути у бойовій готовності, щоб у разі виникнення конфліктної ситуації стосовно цього питання,  поїхати до Києва.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа