<

Житель Іванич, який тричі обікрав магазин «Аврора», отримав умовний термін

09:38 | 8.05.2024 / Іваничі / , , /
Перегляди
846
/ Коментарі відсутні

Житель Іванич, який тричі обкрадав місцевий магазин ТМ «Аврора», обійшовся умовним терміном покарання.

Зранку 14-го листопада 2023 року приватний підприємець, перебуваючи в магазині ТМ «Аврора», що знаходиться в Іваничах на вулиці Грушевського, викрав з прилавків два настільних будильника, комп`ютерну мишу, батарейки, чотири новорічних дощики, набір гайкових ключів та дві крем-фарби для волосся на 807 гривень. Про це йдеться у вироку Іваничівського районного суду.  

В обід того ж дня чоловік знову обікрав цей магазин. Цього разу він поцупив бездротові навушники, настільний будильник, новорічний дощик, набір металічних хомутів, індикатор з автомобільними запобіжниками, жіночі бавовняні лосини, чотири гелеві ручки, простий олівець та дві шоколадні крем-пасти на загальну суму 798 гривень.

Третю крадіжку в магазині «Аврора» чоловік здійснив зранку 17-го листопада 2023 року. Тоді він вкрав 4 світлодіодних лампи, дві баночки домашніх спецій, чотири консерви «Сардини», два кімнатних термометри, три новорічних дощики та напій кавовий 3в1 «MacCoffe» на загальну суму 471 гривня.

Тож проти нього порушили кримінальне провадження за ч.4 ст.185 КК України (Крадіжка вчинена повторно в умовах воєнного стану).

В судовому засіданні крадій свою вину визнав повністю і запевнив, що щиро розкаявся.

Суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк 5 років. Однак звільнив його від відбування призначеного покарання з випробуванням, якщо він протягом іспитового строку тривалістю один рік не вчинить нового злочину.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя