<

Військовий з Володимирського району збирає кошти на дрони: необхідно понад 200 тис. грн

15:32 | 8.05.2024 / Володимир / , /
Перегляди
490
/ коментарі 2

Військовий з Володимирського району разом із побратимами з 24-ї окремої штурмової бригади «Айдар», підрозділу аеророзвідки, відкрили збір коштів на дрони. Потрібно назбирати 200 тисяч гривень. Просять долучитися усіх небайдужих.

Збір коштів оголосила дружина бійця Демедюк Н. у фейсбуці. Хлопці перебувають в Донецькій області, на важкому у цей час напрямку, де ворог безжально і безперервно лізе на нашу землю.

“Щодня та щохвилини, в цей час, коли хтось з Вас працює, відпочиває, пʼє каву, насолоджується цивільним життям, ми виконуємо безпосередньо прямі бойові задачі на лінії зіткнення. Ми тут стараємося зі всіх сил зробити так, щоб наблизити нашу перемогу! Тому кожен Ваш донат допоможе зберегти наше життя та ваше майбутнє. Зараз потребуємо вашої допомоги та підтримки. Мета – назбирати 200 тисяч гривень. На ці кошти закупимо Мавіки для бойових задач. Слава Україні! Слава вільній Нації!” – звертаються військові з 24 ОШБ.

Долучитися до збору можна за реквізитами:




коментарів: 2
  1. А де гроші які дає Європа,Америка???Куди не глянь усюди одні збираючи,скоро люди не тільки від війни будуть вмирати,а ще й з голоду!!!Зате у *панів* морди ширші ніж довші

  2. Введіть воєнний стан тоді УСЯ(ключове слово) країна буде працювати на потреби фронту та й до війська люди підуть не з під палки!!!Що ні,а точно тоді ж *мордаті* втратять владу і влада буде у військових,а так грошики з Європи та США капають та деребаняться,а якщо щось піде погано то за ті гроші потім можна буде кудись і приховатися!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Травня, Понеділок
19 Травня, Неділя