<

У Локачинській громаді відкрили поліцейську станцію

16:10 | 19.05.2024 / Локачі / /
Перегляди
1186
/ Коментарі відсутні

18-го травня у Локачинській громаді Володимирського району відкрили поліцейську станцію та представили нового шерифа Святослава Бліндера.

Новим шерифом у Локачинській громаді став 38-річний Святослав Бліндер родом з села Марковичі Локачинської громади. До призначення на посаду офіцера громади чоловік працював понад 17 років у правоохоронних органах.

Як розповів журналістам БУГу Святослав Бліндер, свою кар’єру почав у «патрульно-постовій» поліції в селі Локачі, після працював у Державній автомобільній інспекції та черговим водієм. До проходження навчання на офіцера громади був на посаді поліцейського ГРПП Луцького районного відділення поліції.

У 2023 році Святослав Бліндер вирушив у Вінницю на навчання та підготовку з проєкту «Поліцейський офіцер громади». 10-го квітня у Луцьку новому шерифу Локачинської громади вручили ключі від службового авто, придбаного на кошти органів місцевого самоврядування.

На заході були присутні Локачинський селищний голова Богдан Іус, начальник управління превентивної діяльності ГУНП Юрій Сидорук, начальник сектору взаємодії з громадами управління превентивної діяльності ГУНП у Волинській області Роман Богдан та керівник поліції в Локачах Тарас Слюсарук.

До слова, за кошти місцевого бюджету придбали службове авто та облаштували поліцейську станцію, все решта забезпечила Національна поліція.

Нагадаємо, що до виконань службових обов’язків також приступили офіцери громад з Володимирського району – Іванна Атлас (Павлівська громада), Юрій Вигнанчук (Литовезька громада) та Аліна Мартинюк (Володимирська громада).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *