<

На Камінь-Каширщині майже три місяці шукають зниклу 17-річну Аліну Божко

13:17 | 8.05.2024 / Новини / /
Перегляди
372
/ Коментарі відсутні

На Камінь-Каширщині продовжуються пошуки зниклої 17-річної Аліни Божко. До розшуків долучається чимала кількість людей. Правоохоронці роблять усе можливе, аби знайти неповнолітню дівчину.

Про це пише Конкурент.

Як повідомив журналістам начальник Камінь-Каширського відділення поліції В’ячеслав Мартинюк, пошуки зниклої тривають щоденно.

«Пошуки проходять щоденно. На території є болота, які не можна було пройти людським ресурсом, у зв’язку з тим, що була волога погода. Це було небезпечно для людей, які брали участь у пошуках: поліцейських і військових. Зараз ми продовжуємо пошуки в тих місцевостях, де ми не мали можливості. Відпрацьовуємо усі можливі версії її зникнення. Пошуки будуть тривати до того моменту, поки ми не встановимо істину в даному кримінальному провадженні», – зазначив він.

Нагадаємо, дівчина зникла під час відпочинку з друзями. У суботу, 17 лютого, о 17:17 до служби порятунку за допомогою у пошуках звернулися її друзі, саме з ними вона відпочивала поблизу лісопосадки. Аліна відійшла у ліс та не повернулася. Свій мобільний телефон вона залишила в автомобілі, тому зв’язатися з нею не вдалося.

Пізніше стало відомо, що у лісі у сусідньому селі знайшли пальто та пояс від пальта дівчини.

Нещодавно у студію програми «Говорить вся країна» прийшли рідні і друзі Аліни Божко – розглядали версії зникнення 17-річної волинянки і перевіряли друзів на поліграфі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя