<

У лісі сусіднього села знайшли її пальто: на Камінь-Каширщині шостий день шукають зниклу 17-річну дівчину

11:32 | 22.02.2024 / Новини / /
Перегляди
1919
/ коментарі 2

На Камінь-Каширщині шостий день шукають зниклу 16-річну студентку Аліну Божко.

Відомо, що у лісі в сусідньому селі знайшли пальто дівчини та пояс від нього. Про це ВСН стало відомо з власних джерел.

Інформацію підтвердили в поліції Волині. Пальто знайшли у лісі за 7 кілометрів від місця, звідки дівчина пішла.

Нагадаємо, дівчина зникла під час відпочинку з друзями. У суботу, 17-го лютого, о 17:17 до служби порятунку за допомогою у пошуках звернулися її друзі, саме з ними вона відпочивала поблизу лісопосадки. Аліна відійшла у ліс та не повернулася. Свій мобільний телефон вона залишила в автомобілі, тому зв’язатися з нею не вдалося.

18-го лютого водолази-рятувальники долучилися до пошуку зниклої дівчини, пошукові роботи тривали з 12:20 до 16:20 на річці Стохід в селі Угриничі Камінь-Каширського району. Фахівці ДСНС за допомогою човна обстежили близько 3000 метрів квадратних поверхні акваторії річки, також здійснювали занурення, під час якого обстежили близько 3000 метрів квадратних дна акваторії річки.

Також відомо, що влітку 2023 року на війні з російськими окупантами загинув 20-річний наречений Аліни Василь Коваль. Коли Василь дізнався, що вирушає в гарячу точку, одразу зробив пропозицію руки і серця своїй коханій. 24 липня 2023 року захисник загинув у результаті мінометного обстрілу в Сіверськодонецькому районі Луганської області.




коментарів: 2
    • та нє, це якийсь полішук сліди запутує.
      не здивуюсь якшо то самий активний і ініціативний у пошуковій групі.
      якби у дівчини і була немудра думка, яку ви нашось у свою голову допускаєте з легкого натяку статті, то вона реалізувала б її набагато раніше.
      дуже багато часу пройшло з загибелі хлопця. дівчина вже і тусовки відвідувати почала. ваша версія повністю відпадає.
      якшо там не задіяна кришталева наркота від Хімпрому (яка кришу зриває з першого ж прийому), то добряче притискайте всіх носіїв яєць, хто був на тій тусовці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя