<

Боєць “Правого сектору” Фафлей погорожує владі повстанням

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:51 | 16.02.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
24
/ коментарів 9

Під час з’їзду «Правого сектора – РПС (Революційні праві сили)» колишній очільник правосеків у Нововолинську Андрій Фафлей (Сенсей) пригрозив владі збройним повстанням.

У відповідь на питання із залу “Чи маємо ми право голосувати і вибирати керівництво структури при відсутності більшості областей?” головний правосек міста встав і виступив проти української влади. Зал відповів оплесками.

“В нас немає часу, ми завтра вийдемо і нас почнуть відстрілювати. Ми піднімемо зброю і скажемо: “Порошенко – зрадник, іди звідси. А далі беремо кулемети, автомати, мухи і йдемо їх гнати”, – сказав Фафлей.




коментарів: 9
  1. Відправте хтось його кудись, бо з людиною явно не все хорошо

  2. А що так всі проти нього?Невже всім так добре живеться?Невже всіх задовольняє теперішня влада?Я особисто з ним не знайомий,не знаю ,що він за людина ,але мені здається ,що теперішня влада перейшла всі рамки.Ще ми так не жили,даже в 90-і,тоді хоч було світло в кінці тунелю,а зараз що день то хуже.Зажимають народ і тупо крадуть,коли вже понажираються?Такої корупції ще за часів нашої незалежної не було.Стріляти їх треба з цим я солідарний

    • а на їхнє місце вафлея з гранатою? згадується мені один момент з хорошого серіалу “Слуга народу” коли просту робочу поставили головою укравтодору….
      Ніхто не каже що живеться добре, але питання в іншому що змінилося в людях? всі ті ж дебіли, які хочуть все порішати за бабки, несуть всім хабарі і далі плюють на закони, а коли їх починають прижимати кричать яка погана патрульна поліція, влада, Україна. Хочеш щось змінити-почни з себе.
      “…Жінка не дає- шо то вова мутить…”

  3. Так пофіг хто, головне щоб олігархів валив а не гроші у них брав як всякі літуни та яроші

    • тєма пофіг хто аби не Яник вже була і що маємо тепер? чим Порох краще? може з цього все і починається, що пофіг хто аби не той? А олігархи були,є і будуть в цілому світі і гроші в них беруть усіх і пофг хто теж буде брати в них гроші

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок