<

В іваничівських «дорожників» – нова машина, спецодяг та інструменти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:55 | 27.06.2016 / Новини / /
Перегляди
5
/ коментарі 3

За сприяння Ігоря Гузя працівники Іваничівського дорожньо-ремонтного пункту тепер мають новий автомобіль, спецодяг та інструменти для роботи.

На прохання людей народний депутат України Ігор Гузь звертався до т.в.о. начальника Державного агентства автомобільних доріг України Євгена Бараха. Ситуація була непростою: люди не мали ні зарплати, ні вантажного автомобіля, та навіть спецодягу і лопат.

У відповіді профільного агенства нардепу зокрема йдеться: «Враховуючи Ваше звернення, Укравтодором дано доручення ПАТ «ДАК «Автомобільні дороги України» забезпечити Іваничівський дорожньо-ремонтний пункт філії «Володимир-Волинської ДЕД» автомобілем МАЗ-5551 (самоскидом), а працівників – необхідним спецодягом з світлоповератаючими елементами та п’ятьма штиковими лопатами».

За словами Євгена Бараха, машину іваничівським робітникам вже передали, а інші засоби надійдуть найближчим часом.

Як результат: все, що люди просили – отримали для роботи. А кілька місяців тому, завдяки зусиллям команди нардепа Ігоря Гузя робітниками Іваничівської дільниці погасили ще й борг із зарплати, який вони мали з грудня і по березень 2016 року. До слова, крім «дорожників» цього району, заборговану зарплату тоді отримали всі робітники «Волинського облавтодору».

Прес-служба народного депутата України




коментарів: 3
  1. Одним мазом – дорожники відремонтують дуже багато доріг в районі ну просто дуже багато. Замість того щоб Гузь ініцюював створення платної дороги іваничі нововолинськ щоб орендар її підтримував у належному стані то він лізе не туди куди треба

  2. Слухай, а ти піди попрацюй, без всякої амуніції, а потім розповідай тут легенди. Ми звернулися за допомоцою. Ти працював хоч сам без зарплати і голими руками, та ще й у власних сандалях, без чобіт?. Певно, що ні. Той закрий рота і мовчи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця