<

Топ подарунків для дружини та дівчини на день народження

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:19 | 7.09.2020 / Новини / /
Перегляди
32
/ Коментарі відсутні

Здивувати і порадувати дівчину – це головне завдання подарунка. Разом з тим, цінуватиметься і практичність, довговічність. Та щоб ви не подарували, головне, щоб це було від щирого серця і з любов’ю.

УНІАН підготував топ оригінальних подарунків для коханих у їхній день.

Обираючи подарунок дівчині чи дружині на день народження, потрібно враховувати її інтереси, хобі та прислухатися до її слів (а частіше натяків). Насправді, часто жінки самі нам підказують, якого подарунка вони чекають. Тому потрібно вміти слухати свою кохану. Якщо ж не було жодних натяків, тоді доведеться включати фантазію. Тут важливо враховувати характер і звички вашої коханої. 

Ювелірні вироби – класика жанру, яка ніколи не втрачає актуальності

Ювелірні вироби – одна з найпоширеніших форм подарунків з незапам’ятних часів. Жінкам завжди подобалося прикрашати себе дорогоцінними каменями і металами, і оскільки ці дорогоцінні предмети можуть коштувати чималих грошей, вони стали способом вираження, наскільки хтось важливий для вас. Подаруйте дружині каблучку, сережки або браслет – такий подарунок вона точно оцінить. Щодо вибору – тут все залежить від вашого гаманця. 

Декоративна мапа світу – для справжніх мандрівниць і мрійниць

Скреч-мапа мапа стане справжньою окрасою оселі того, кому її даруватимете. Мапа кріпиться до стіни клейким внутрішнім боком, що не пошкоджує поверхню стін. Подарунок must-have для дружин і дівчат, які із завзяттям відстежують пройдені мандрівки. 

Лампа для селфі з підсвічуванням

Якщо ваша половинка любить “зависати” в інстаграмі, веде блог, і тим більше – має стосунок до індустрії краси, відмінним подарунком стане кільцева лампа – лампа у вигляді кільця з розміщеними по периметру світлодіодами, встановлюється на штатив-триногу. Використовується для створення красивих фото на телефон або фотоапарат, професійної та аматорської зйомки, якісного відео, а також в середовищі блогерів, яким необхідне природне світло.

DODOW – пристрій, який проектує нічне світло для денного сну

Dodow – корисний і необхідний пристрій для тих, хто страждає від безсоння та рахує подумки ферми овечок. Нічник проектує пульсуючий синій колір на стелю, аби допомогти людині швидше заснути удень, таким чином стабілізує дихання, що необхідно для правильного циклу сну. Цей сенсорний апарат легкий у користуванні: треба натиснути лише один раз для 8-хвилинного циклу і двічі – на 20-хвилинного. Вимикається такий нічник самостійно після завершення циклу. Все, що варто робити, – слідувати дихальним підказкам завдяки відтворюваному світлу.

Електроскутер для міських поїздок – для активних жінок

Чудовою альтернативою міських поїздок у задушливих маршрутках і потягах метро є електроскутер, і це чудовий варіант подарунка на день народження дівчині чи дружині, якщо вона веде активний спосіб життя. Ці «дволапі» вже давно мають попит не тільки серед прихильників екологічного способу життя, а й містян, яким набридло використовувати свій час на затори, переходи і пересадки. Треба всього лиш подбати про заряд такого типу скутера і навчити кохану стежити за дорожньо-транспортним рухом. 

Підставка для зарядки всіх пристроїв

Якщо Iphone видається занадто банальним подарунком, тоді підставка для усіх пристроїв Apple може стати у нагоді вашій дружині або дівчині. Зручний дизайн уможливлює прикріплення підставки до дивану чи ліжка, а продумана посадка запобігатиме пошкодженню зарядного кабелю. З цією підставкою всі «яблука» будуть вкупі.

Найкращий подарунок дівчині і дружині на день народження  – враження від нової подорожі

Подорож – дуже солідний, стильний і яскравий подарунок, який свідчить про особливе ставлення дарувальника до одержувача подарунка і підкреслює, наскільки високо цінуються відносини і наскільки велике бажання зміцнити їх ще більше. Тут Ви можете бути на 100% впевнені в точному попаданні в ціль! Що може бути краще, ніж відкриття нових горизонтів і підкорення нових вершин? Подорожі нам дарують позитивні емоції і яскраві враження, які залишаються з нами на все життя!

Портативний принтер, що дозволяє видруковувати фото з телефона миттєво 

Подарунок для тих, кому набридло гортати стрічки цифрових фотогалерей. Портативний принтер дозволить не лише оперативно розібратися з проблемою пам’яті телефона, а й знову відчути 90-ті: коли перейматися треба було не випадковим видаленням світлини з пристроїв чи профілю Instagram, а її необережним псуванням дитячим фломастером або маркером. До принтера можна під’єднати одразу кілька мобільних пристроїв, аби разом з коханою можна було надрукувати фото; персоналізований світлодіодний індикатор показує, чия світлина друкується. Завдяки Bluetooth 5.0 і сплячому режиму принтер залишається підключеним, навіть коли не використовується, та готовий до друку у будь-яку хвилину, не розряджаючи батарею.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця