<

Що буде в моді цієї осені: універсальні речі, з яких можна скласти стильний гардероб

06:27 | 17.08.2023 / Новини / , , , , /
Перегляди
266
/ Коментарі відсутні

Осінь вже на носі, і це означає, що саме час почати готувати гардероб до нового сезону. Аби зробити це було легше, стилісти розповіли про головні напрямки осінньої моди 2023 року.

На календарі – серпень, а це означає, що настав час задуматися про осінь. Якраз напередодні нового сезону багато модниць перебирають свої речі, щоб зрозуміти, яким одягом, взуттям та аксесуарами урізноманітнити базовий гардероб. theLime вирішив докладніше розповісти, які універсальні речі допоможуть скласти стильні луки у прохолодну пору року.

Піджак

Класичний жакет або піджак вільного крою – незамінна річ, якщо ви хочете створити трендовий лук. Пошитий на замовлення блейзер або куплений у брендовому магазині жакет може бути однією з найуніверсальніших речей, яку ви можете додати у свій гардероб і створювати з ним оригінальні багатошарові образи.

Джемпер у смужку

Светр, гольф, лонгслів або джемпер в горизонтальну смужку стане незамінною і універсальною річчю в осінньому гардеробі. Його можна поєднувати його практично з усім: від тренчів, недбало накинувши зверху замість шарфа, до легких спідниць та широких штанів.

Костюмний жилет

Костюмний жіночий жилет – універсальна річ, його можна носити як у складі костюма-трійки у прохолодніші дні навесні та восени, так і окремо – зі спідницями, шортами, джинсами та брюками. В 2023 році костюмний жилет – це безперечний тренд.

Тренч

Плащ, тренч або тренчкот – це модель дощового плаща з незмінними атрибутами: відкладний комір, двобортний крій, може бути з погонами, манжетами, кокеткою, поясом та розрізом ззаду. Це простий елемент гардеробу, який зробить будь-який образ вишуканим. Незалежно від того, чи одягнений він поверх светра, штанів і черевиків восени чи теплою зимою або шортів і футболки влітку, ця річ стане справжньою класикою.

Кардиган

Кардиган – це вид светра на застібці, без коміра, найчастіше з V-подібним вирізом, гудзиками та кишенями, він може бути в’язаним або виготовленим із текстилю.

Восени цей предмет одягу незамінний, оскільки підійде до більшості речей у гардеробі. До того ж його можна використовувати і як основну деталь вбрання, так і допоміжну.

Сукня міді

Також на осінь можна приглянути одну або кілька варіантів сукні міді – тобто довжиною зазвичай на долоню вище або нижче коліна, в деяких – до середини ікри. Наприклад, стильну чорно-білу сукню-сорочку в смужку можна поєднувати як із балетками, так і з високими чоботями. Також можна приглянути трикотажне плаття молочного кольору в рубчик або універсальне чорне плаття.

Блакитні джинси

Мішкуваті, вузькі чи прямі – не буває сезону, коли джинси не потрібні. Якщо в теплу пору року перевагу віддаємо лляним штанам та білим джинсам, то восени – класичним блакитним. Поєднувати їх можна з лонгслів-тільниками, однотонними гольфами-водолазками, базовими футболками, а також джинсовими куртками.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота