<

Очищення басейнів засобами виробника AquaDoctor

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:22 | 15.02.2022 / Новини, Статті / /
Перегляди
143
/ 1 коментар

Активне дозвілля у басейні – мрія великої кількості людей. Багатьом подобається просто зануритися в літню спеку і охолонути, а декому подобається активний спорт. Незалежно від цілей, необхідно створювати відповідні умови для комфортного перебування в басейні. Йдеться про чищення води та видалення бактерій, які можуть активно розмножуватися через зовнішні фактори.

З довкілля у воду потрапляють як тверді забруднювачі, так і бактерії з грибками різного походження. Вибираючи засіб для дезінфекції басейну необхідно визначити завдання, адже компанія AquaDoctor має величезну кількість рішень під будь-які обставини. Тільки так вода буде безпечною, а чаша басейну завжди чиста.

Різновиди засобів для чищення

Спеціалізованих засобів багато і всі вони мають конкретний функціонал та особливості:

  1. Чищення поверхонь. Відбувається видалення всіх мильних нашарувань та іржі, щоб унеможливити подальше поширення бруду по поверхні чаші басейну;
  2. Зниження твердості. Застосовується рішення SM StopMineral, сприяє захисту від появи вапнякового нальоту;
  3. Очищення ватерлінії. Найчастіше саме тут накопичується велика кількість бруду, але засіб AquaDoctor CG CleanGel допоможе позбавитися навіть найскладніших відкладень;
  4. Стабілізація металів. Дозволить позбавитися рудого нальоту на стінках чаші басейну і запобігти негативному впливу на обладнання;
  5. Нейтралізація хлору. Залишки хлору видаляються, створюючи безпечні умови для експлуатації басейну;
  6. Зимова консервація. Під це завдання використовується засіб AquaDoctor Winter Care, що забезпечує потужний захист води від бактерій, створюючи ідеальні умови для початку роботи басейну навесні.

Перш ніж скористатися захисними засобами, необхідно підготувати нормальний рівень pH в діапазоні від 7,2 до 7,4.

Дезінфекція видаляє патогенні організми. Вплив на них здійснюється за допомогою хлору та активного кисню. Хлорування – найпростіший і водночас дієвий спосіб. Якщо автоматичне дозування, тоді використовується засіб в рідкому стані.

Вибір та покупка

Величезна кількість засобів від AquaDoctor стануть гарантом ефективної підготовки басейну до експлуатації. Асортимент наповнюється великою кількістю інструментів, які здатні вирішити різні завдання. Досвідчені консультанти заздалегідь визначать проблеми та сформують список найбільш ефективних рішень під певне завдання.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер