<

Україна переможе: керуючий ресторану у Нововолинську Олександр Радіон запевнив про обов’язкову перемогу нашої держави

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:44 | 25.03.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
4044
/ Коментарі відсутні

У мотиваційній рубриці «Україна переможе» від інтернет-видання «БУГ» взяв участь ведучий та керуючий ресторану «М’ята» у Нововолинську Олександр Радіон, запевнивши читачів про обов’язкову перемогу нашої Батьківщини.

Нова рубрика має на меті подарувати людям мотивацію, тому відомі жителі наших міст, Волині та й України розповідатимуть своє бачення нашої перемоги.

Олександр Радіон впевнений у перемозі України, адже на нашій землі проживають сильні люди, яких просто неможливо здолати.

“В нашій країні проживає велика кількість фантастичних людей. Люди, які не бояться танків, люди, які не бояться воювати, люди, які з дитинства привчені до волі та свободи. Люди, яким є, що захищати”, – запевнив Олександр Радіон.

З початку військових дій персонал закладу допомагав мешканцям, переселенцям та відповідним службам, які цілодобово захищають нашу громаду та Україну. Керуючий рестораном надалі підтримує людей, яким це необхідно, пригощаючи смачними та безкоштовними стравами.

У приміщенні знаходиться бокс для збору коштів на допомогу українським воякам, які бережуть цілісність держави від ворога. За місяць уже було закуплено більше 50-ти комплектів термобілизни, розгрузок, рацій та більше 150-ти пар тактичних рукавичок.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер