<

«Той стан, в якому Нововолинськ знаходиться сьогодні, обурює не тільки мене», – екоінспектор Віктор Степюк у студії БУГу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:43 | 3.09.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
9
/ коментарі 2

Мешканець Нововолинська Віктор Степюк, який активно відстоює екологічне питання в місті, 3-го вересня у студії БУГу розповів про свою діяльність, плани, новий статус та депутатство.

Нагадаємо, 27-го серпня Віктору Степюку очільник Державної екологічної інспекції Волині Олександр Кралюк вручив посвідчення громадського інспектора з охорони довкілля.

Що дає новий статус, як він його отримав та як планує ним користуватися активіст розповів журналістам БУГу. Окрім того, говорили чи отримує Степюк гроші за відстоювання екології міста та боротьбу із діяльністю підприємства “Кроноспан” та про нещодавні порушення заводом (виявлені джерела викидів, дозволу на які не отримав).

Екоінспектор говорить, що попри слова міського голови про задовільний стан екології в Нововолинську, питань є багато до промислових підприємств.

Той стан, в якому місто знаходиться сьогодні, не задовольняє не тільки мене. Депутатство надасть більше можливостей впливу і зрозуміло, що окрім екологічних питань, потрібно буде чути думки людей з приводу усіх ситуацій”, – говорить активіст.

Віктор Степюк балотуватиметься у депутати Нововолинської міської ради від партії “За майбутнє”.

Розмова про екологію Нововолинська та громадський контроль – у відеоінтерв’ю.




коментарів: 2
  1. на таке виробництво мають встановлювати фільтри з водною очисткою, а потім ще очищати цю воду. а така модифікація фільтрів коштує , мульони- мілярди. і ніхто їх ставити не буде((( нажаль. бо якесь чучело спроектувало завод , що така фільтрація не передбачена(((. будуть платити смішні штрафи( і відкати вище((( . це реалії системи “спрут” збудованої не одним роком(((( з початків створення Вільної України. не буде толку до тих пір , допоки здоровий глузд та бажання ліпшого майбутнього для себе, своїх дітей не переважить похоть до бабла.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця