<

Спортивний майданчик у Благодатному: підрядник зможе приступити до робіт не раніше третьої декади жовтня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:28 | 6.10.2019 / Іваничі, Нововолинськ / , , /
Перегляди
7
/ 1 коментар

За словами селищного голови Благодатного Олександра Топорівського 8-го жовтня добігає до кінця тендер на реконструкцію спортивного майданчика на території Нововолинської школи № 8. Ще до 18-го жовтня триватиме період, за який можна оскаржити його результати.

Очікувана вартість робіт становить 4,191 мільйона гривень. Строк виконання – до кінця 2020 року.

Передбачено облаштування мініфутбольного поля зі штучним покриттям площею 924 метри квадратні, бігових доріжок, баскетбольного та волейбольного полів, а також гімнастичного майданчика. Для робіт використовуватимуть асфальт, щебінь, пісок, безшовне поліуретанове покриття та штучну траву.

Ще в липні 2019-го року за сприяння нардепа Гузя на об’єкт надійшло 800 тисяч гривень державної субвенції. Проте тендер оголосили тільки у вересні. Ще очікується надходження другого траншу держкоштів у розмірі 350 тисяч гривень, але ця сума під питанням.

Освоїти держкошти потрібно до кінця року. Тому, щоб мешканці Благодатного, які чекали роками на подібний майданчик, все ж таки його отримали, підряднику потрібно якнайшвидше приступити до робіт. Як тільки настане 18-те жовтня і будуть підписані усі документи згідно виграного тендеру – треба приступати до роботи, говорить помічник народного депутата Ігоря Гузя Андрій Бокоч.

Також Андрій Бокоч подивився як керівництво школи використало кошти на оргтехніку та кабінет медичної сестри (більше 200 тисяч гривень), які раніше надійшли з держбюджету за сприйння нардепа Ігоря Гузя.

В освітньому закладі навчається 425 дітей. У Благодатному є селищний футбольний клуб “Жовтневе”. Частина учнів займаються у ньому. Майбутнє футбольне поле зі штучним покриттям слугуватиме для усіх мешканців селища, без винятку. Зараз же молоді ніде пограти в футбол і баскетбол.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця