<

Нововолинськ урочисто святкує День Незалежності

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:40 | 24.08.2016 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
10
/ коментарів 11

У Нововолинську тривають святкові урочистості з нагоди 25-ї річниці Незалежності України. Жителів міста привітав міський голова Віктор Сапожніков, народний депутат України Ігор Гузь.

Після святкової ходи «Я по світу іду в вишиванці» учасники свята, серед яких був і міський голова Віктор Сапожніков, його заступники, представники міської влади, громадських об’єднань, підприємств та організацій, представники іноземних делегацій з піднесеним настроєм прийшли до Майдану Незалежності.

Урочисті заходи вкотре зібрали нововолинців і гостей міста, до яких з вітальним словом вийшов мер Нововолинська Віктор Сапожніков, нардеп Ігор Гузь, котрі з нагоди свята вручили відзнаки та почесні подяки активним громадянам, які зробили свій вклад у розбудову держави. Їхні виступи доповнили гості з-за кордону.

IMG_3636
IMG_3651
IMG_3663
IMG_3675
IMG_3699
IMG_3725
IMG_3751
IMG_3861
IMG_3865
IMG_3790
IMG_3871
IMG_3876
IMG_3888
IMG_3894
IMG_3905
IMG_3930
IMG_3947
IMG_3962




коментарів: 11
  1. Одні одного нагороджують кожного року. Сміхота! Сапожніков Мороза, а Мороз дякує меру за щасливе і безтурботне царювання у ЦМЛ. Це його за скорочення 100 чи й більше ліжкомісць у лікарні… :))) Ст. 49 Конституції України забороняє це свавілля у комунальних закладах охорони здоров’я. Буде продовження. А де фото про нагородження першорухівця З.Колбуна? Не догодив? Не вкрав чи не поділився?

    • Анатолій,а ти пригадай, як Сапожніков нас вітав з 25 – річчям Руху. Ось і все…

      • Я пам’ятаю, Ігорю. Ніяк не привітав. Він нас – першорухівців, і не вітав ніколи. Тому, що затятий комуняка – перефарбований лис і, можливо, сепаратист. Це мстива, зла і жорстока людина. Згадай, як він під час Першого Майдану (лютий місяць, 2005-го) клявся привселюдно на площі, що не балотуватиметься більше на посаду міського голови. І що? Брехун, як і всі вони, що вийшли із КПСС та керівних органів ВЛКСМ.

    • Так Вони ж не крадуть у новолинців грошей і нема чим ділитися з нашою корупційною владою.Які ж Вони патріоти?

  2. Слава Великому корупціонеру-Морозу!!!! Тільки сліпий не знає , що твориться у нашій лікарні! Показуха,ганьба і сміхота такий Україні…Соромно!!!!!

  3. Багато людей так гарно одягнені-молодці, а слова і все таке-це пустота, на жаль…

  4. гідний продовжувач справи леніна і комуністичної партії товариш сапожніков вийшов із свого бункера для “привітання ” нововолинців з днем незалежності, гарна показуха, Нововолинськ забув, як товариш сапожніков з успіхом очолював комуністичні паради, а зараз, НАВІТЬ, О ЖАХ, РАЗОМ ПОРУЧ СТОЯТИ З ВОЯКОМ УПА…..нововолинці, відкрийте очі!

  5. Як за Брежнєва,один одного нагороджують.Кращих патріотів не знайшли,тільки Мороза(який давно вже повинен сидіти мінімум років 25),і батька першого заступника місьвиконкома Сторонського.Ще тільки нехай почнуть цілуватися взасос.Нема кращих порядних,чесних і роботящих нововолинців-тільки розкрадачі місцевих і державних бюджетів.Як це Гаврилюка не нагородили? Мабуть перестав ділитися вкраденим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця