<

Депутати міської ради хочуть обмежити роботу гральних закладів у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:16 | 15.05.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ коментарі 2

15-го травня у Нововолинську обговорили питання роботи закладів з гральним бізнесом.

Громадські слухання ініціювали депутати Нововолинської міської ради. На їхню думку, такі заклади взагалі потрібно закрити або хоча б перенести в одне місце.

Головуючий на обговореннях заступник міського голови Олександр Громик зазначив, що закрити заклади з гральним бізнесом, які маскують під державні лотереї, не можна. Це суперечить чинному законодавству.

“Єдине, про що можемо говорити, це про обмеження часового режиму роботи. Контролювати далі має поліція”, – зазначив Громик.

У своєму зверненні депутати міськради запропонували режим роботи закладів з 8:00 до 22:00. Під час слухань вирішили перейняти досвід сусіднього міста Володимира-Волинського, де встановили години роботи з 8:00 до 18:00. Хоча за словами Громика, рішення там є недієве.

У кінці дійшли до висновку – обговорити відповідний регуляторний акт, опрацювати відповідний проект рішення та винести на наступну серпневу сесію та встановити режим роботи подібних закладів з 8:00 до 20:00.

Детальніше – дивіться в відео.




коментарів: 2
  1. Хай ліпше сидять в на тих апаратах просирають гроші а не по вулицям лазять. Хто туди ходить: гопота,бидло,біомусор,наркомани,залежні,рецедивісти та зеки і всі в пошуках легких грошей
    Краще вже там ніж по аркам телефони збивати!!!

    • Логіка у вас, звичайно, сногшибатєльна.
      А думаєте де вони беруть гроші на ставки як не методом гопа в арках?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа