<

У Грядівському окрузі Нововолинської громади обиратимуть нову старосту

14:04 | 11.07.2023 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
1314
/ коментарі 4

З 10-го до 16-го липня проводитиметься громадське обговорення кандидатури Яковинець Алли на посаду старости Грядівського старостинського округу Нововолинської міської ради.

Про це інформують на фейсбук-сторінці міста.

До громадського обговорення запрошують жителів сіл Гряди, Тишковичі, Низкиничі, Хренів, Кропивщина.

Кандидатура Алли Яковинець внесена на громадське обговорення Нововолинським міським головою (розпорядження від 10.07.2023 № 77-р).

Громадське обговорення проводитиметься у два етапи: опитування та громадські слухання.

Опитування жителів сіл Гряди, Тишковичі, Низкиничі, Хренів, Кропивщина проводитиметься у формі заповнення підписних листів на підтримку внесеної кандидатури старости, з 10-го по 16-те липня 2023 року.

Громадські слухання відбудуться 16-го липня в приміщенні Будинку культури села Гряди, початок об 11.30 (при собі мати документ, який посвідчує особу: паспорт громадянина України/ID картка з додатком/єДокумент в застосунку «Дія»).

З детальною інформацією щодо громадського обговорення можна ознайомитись за тел. (03344) 31432 з 09.00 – 16.00 (крім суботи та неділі).




коментарів: 4
  1. Дякуємо що голова міста Нововолинська підібрав нам старосту. Якщо буде працювати як він сам, або як її попередні, то навіщо нам такий староста треба.

  2. Зміни від Карпуса. Повернути стару владу яка нічого не робила і не збирається.

  3. Рекомендую Пашку з Кропивщини на старосту. В нього і син до НАБУ причетність має, проконтролює шоб все пучком в громаді було без хапуг різного калібру

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота