<

Фронтмен гурту «Без Обмежень» Сергій Танчинець: «Хочемо формувати бажання людей слухати музику українською мовою»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:41 | 10.11.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
97
/ Коментарі відсутні

Лідер гурту «Без Обмежень» Сергій Танчинець в інтерв’ю для інтернет-видання «БУГ» розповів про презентацію нового альбому «Мільярди» в Нововолинську, погляди на українську музику та поділився гуртами, які сам слухає.

Теплий листопад та цікава розмова з Сергієм. А інтерв‘ю не в формальній атмосфері студії чи в непоказному кабінеті, а на гарній локації.

Де учасники гурту беруть сили та енергію на нові концерти? Як це, бути популярним? Про українську музику та українську мову і не лише – у розмові з журналісткою БУГу.

8-го листопада у міському Палаці культури виступив український рок-гурт «Без Обмежень» в межах масштабного туру Україною. Присутні у залі тепло прийняли гурт, співали разом та кликали “на біс”.

20 хвилин на зйомку виділив фронтмен гурту «Без обмежень» наступного дня після концерту в Нововолинську. І вже одразу після запису хлопці відправилися в сусідній Володимир-Волинський для презентації нового альбому і там.

Близько 150-ти виступів Україною за рік в межах туру, Нововолинськ став 16-м містом. А на завершення туру планують зібрати одразу два стадіони – «Арена Львів» та НСК «Олімпійський».

“Багато класних українських проектів зародилося саме на поп-сцені. Раніше їх було мало і більшість були спрямовані на російський музичний ринок. Коли ввели квоти, заборони на в’їзд недобросовісним російським артистам, які підтримують анексію Криму та окупацію наших територій, – з’явився попит на українську музику”.

“Процес українізації українського суспільства триває. Ми, відомі багатьом люди, так звані лідери думок, нас слухають. Це покладає на нас відповідальність. Хочемо формувати в людей бажання слухати музику саме українською мовою. В період російської агресії щодо України ми принципово не виконуємо пісні російською”.

“До нас ходять люди, які мають свою національну свідомість і розуміння того, що відбувається з нами (українцям -ред)”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця