<

Дачний масив «Прикордонник»: Ігор Веселов відповів на звинувачення садівників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:07 | 27.07.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
287
/ коментарів 7

Т.в.о. голови правління садівничого товариства «Прикордонник», що розташоване на території села Литовеж, біля річки Західний Буг, Ігор Веселов, прокоментував ситуацію, про яку розповіла ініціативна група членів товариства.

Нагадаємо, люди скаржилися на беззаконня, яке, за їх словами, відбувається протягом трьох років. Люди говорили, що масивом на власний розсуд управляє керівництво, яке не обиралося на загальних зборах та зазначали ряд інших дій, зокрема про відключення електроенергії без попередження та про примусову зміну лічильників.

Ігор Веселов розповів, що коли закінчився термін попереднього голови правління товариства, його обрали тимчасово виконуючим обов’язки голови до винесення кандидатури на затвердження загальними зборами. Однак, на загальних зборах жодного разу не збиралося достатньо садівників, щоб мати встановлену статутом кількість голосів.

Веселов також обґрунтував суму членських внесків (400 гривень – ред.), 315 гривень з яких йдуть лише на обов’язкові платежі та податки.

Пояснив, що неодноразово було виявлено садівників, які крадуть електроенергію, наприклад встановлюючи прилади, що зупиняють роботу лічильників.

Детальніше про ситуацію – у коментарі Веселова та членів правління:




коментарів: 7
  1. Але брехня . Брехун брехуном поганяє . Я вам казав ” Ми всі будемо за свої вчинкі відповідати ” .

  2. Ігоре, не переймайтесь! Скоро всі побачать істинне лице Веселових! Тюрьма за ними плаче!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця