<

БУГ в гостях у майстерні ЦПТО «Салончик»: про навчання перукарському мистецтву та догляд за волоссям розповіла Марина Ляснюк

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:31 | 17.07.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
2135
/ коментарі 3

У Нововолинську на базі ДНЗ «Нововолинський центр професійно-технічної освіти» працює майстерня-перукарня «Салончик». Майстер виробничої дільниці Марина Ляснюк розповіла БУГу, як приймають на навчання та як триває процес і поділилася секретами догляду за волоссям.

Усім, хто бажає здобути нову професію – перукар, і неважливо в якому віці, не потрібно їхати в інше місто, шукати курси тощо. Усе потрібне для навчання є в майстерні ЦПТО. Як розповіла Марина, цього року триває набір на базі повної загальної середньої освіті. Отримати диплом можна як тим, хто щойно закінчив 11 клас, так і тим, хто вже здобув іншу спеціальність.

Марина сама прийшла у перукарське мистецтво не відразу. Вона вирішила стати медиком, щоб допомагати мамі, яка перенесла онко. Та пропрацювавши у цій сфері кілька років зрозуміла, що її стихія – в іншому. Пройшла курси візажу, потім вивчилася на перукаря та працювала в салонах. А згодом її запросили на роботу в майстерню, аби передавати знання іншим.

Під час інтерв’ю говорили про те, як відбувається набір і сам процес навчання, а також про догляд за волоссям.

Більше – у відео:

За деталями щодо прийому на навчання телефонуйте за номером 096 734 25 68. Прийом на навчання на бюджет буде здійснюватися за конкурсом – по середньому балу атестату.




коментарів: 3
  1. Аккуpaтная дeвyшка, я ей вepю и довepился б.
    Вoпрoс на зaсыпку: почему у пани жypнaлиста кopни вoлoc тёмныe?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця