<

Аудит та створення муніципальної варти: про нові виклики та кроки до змін у Нововолинську розповіли Олена та Володимир Шаповал

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:45 | 19.01.2021 / Нововолинськ, Онлайн / /
Перегляди
31
/ коментарі 3

Подружжя Шаповалів, які разом пройшли в Нововолинську міську раду, розповіли про аудит, який чекає комунальні підприємства, зокрема Нововолинськ водоканал, про створення муніципальної варти та інші кроки до змін у громаді.

Олена Шаповал, яку обрали секретарем ради, розповіла про свою нову посаду та обов’язки. Вона зазначила, що приступила до виконання обов’язків пізніше, адже тривалим виявився процес закриття ФОПу.

Володимир Шаповал, голова фракції “За майбутнє” в міській раді, наголосив на тому, що очікування від населення до нової влади є високі. Зазначає, що вже є певні початі напрямки в роботі, які озвучували під час виборчої кампанії

Уже працюють над створенням муніципальної варти і розпочнеться процес аудиту на комунальних підприємствах.

Олена Шаповал розповіла, що попередня влада залишила скрутний бюджет розвитку міста, який на 2021 рік становить 4 млн гривень та питання тарифів на воду, які доводиться піднімати через взятий кредит.

“Якби люди відчули якість покращення води, питання стояло б по-іншому. 21 січня за дорученням міського голови буде працювати виїзна робоча група депутатів на підприємстві “Нововолинськводоканал”, – розповіла секретарка міської ради.

Володимир Шаповал додав, що це було політичним рішенням попередньої влади поступово не підвищувати тарифи. Це питання постало перед новою владою: аби мешканці взагалі не втратили можливість отримувати воду, тарифи довелося переглянути.

Детальніше про нові виклики та перші кроки до змін розповіли у студії БУГу Олена та Володимир Шаповал.




коментарів: 3
  1. Прийшли одні “грамотні”. Все винні попередники. А, самі ще нічого не зробивши, тільки оббріхують людей. Вишукують. Та вже працюйте на чолі з мером, який 10 років не працював і податки не платив. Ще вам не раз відгукнеться. Колупнути вас, то багато чого знайдеться. Ви прийшли не назавжди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця