<

«Кошти, які виділялись урядом Гройсмана, повинні бути освоєнні на місцях» – Ігор Гузь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:32 | 1.10.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Новий уряд запропонував повертати міським бюджетам субвенції до державного. Проте, кошти виділені урядом експрем’єра Володимира Гройсмана повинні бути освоєнні на місцях, оскільки за них “запущено” багато проєктів.

Таку думку висловив нардеп Ігор Гузь у сюжеті 12 Каналу,- повідомляє пресслужба парламентаря.

Позиція народного депутата Ігоря Гузя у питанні повернення коштів держбюджету – вона чітка: ресурси, що виділив уряд Володимира Гройсмана на соціально-економічний розвиток територій, потрібно освоїти.

Будь-який контроль «руху» цих грошей – все реально. Якщо змінювати підхід до виділення коштів на округ у такий спосіб – тільки з нового бюджетного року.

«Працюючи в окрузі, побував на двох майданчиках у Нововолинську, які завершені, їздив в Іваничі, де розпочинається будівництво спорткомплексу. Тобто, гроші виділили, вони вже на рахунках в громадах, містах, роботи тривають. Раптом прийшов лист: все зупинити, кошти повернути назад у держбюджет. Ми почали бити у дзвони: зачекайте, а з яких причин, що це таке? У відповідь нам: ну, бо це Гройсман. Зачекайте, але Гройсман – це прем’єр-міністр», – розповідає в ефірі 12 каналу парламентар.

На його думку, жодна виділена копійка не повинна повернутися назад у казну.

«Наша позиція така: дайте ці кошти, що виділили, нехай вони будуть освоєні. Хочете контролювати – контролюйте, питань немає. Уже в бюджеті наступного року хочете по-новому, по-іншому розподіляти ресурси – будь-ласка. А то уявіть собі: є дитячий садок, закупили частину меблів, а частину коштів на ці ж потреби у садка заберуть. Так само багато вклали у будівництво. Це не по-господарськи. А люди? Навіть не питання в обіцянках. Вибори ж минули. Вже не можна до коштів прив’язати обіцянки депутатів. Вважаю, ми змушені будемо категорично зупинити цю історію. Все буде добре», – впевнений депутат.

https://www.facebook.com/Guz.Igor/videos/2924441374236866/




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа