<

Соцпрацівники Іваничівської громади отримали нові велосипеди

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:08 | 26.09.2021 / Іваничі / , /
Перегляди
1092
/ коментарі 3

Соціальні працівники Іваничівської громади отримали нові велосипеди, які значно полегшать їх роботу.

Для соціальних працівників Центру надання соціальних послуг Іваничівської селищної ради придбали 5 велосипедів. Кошти на купівлю двоколісних виділили з обласного бюджету. Посприяв в залученні грошей, а це 15 тисяч гривень, помічник народного депутата Ігоря Гузя, депутат облради Андрій Бокоч.

Нагадаємо, наприкінці березня під час виїзного прийому Андрія Бокоча в Іваничах очільниця Іваничівського терцентру попросила посприяти в придбанні п’яти велосипедів для її працівників, які змушені самотужки добиратися у віддаленні села Іваничівської громади, аби потурбуватися про одиноких мешканців похилого віку. Тоді депутат пообіцяв допомогти. І свого слова дотримався.

За ініціативи Бокоча 19-го серпня під час сесії обласної ради депутати більшістю голосів погодили виділення коштів на покупку велосипедів для Іваничівського терцентру із обласного бюджету. А днями Андрій Бокоч передав двоколісні соцпрацівницям.

“Начальниця Центру надання соціальних послуг Ірина Кисла, звернулась до мене як до помічника-консультанта народного депутата України Ігоря Гузя та депутата Волинської обласної ради із проханням про допомогу. В результаті мені вдалось залучити ресурси з бюджету області.

Тепер Іваничівський Центр надання соцпослуг має 5 своїх велосипедів. І пані Ірина, і працівники сказали, що вони – зручні. Нехай двоколісні служать їм довго!”, – наголосив Бокоч, вручаючи довгоочікуванні подарунки.

Тож тепер соціальні робітники Центру надання соціальних послуг, які працюють на приєднаних до Іванич територіях, зможуть швидко добиратися до своїх підопічних, а це люди похилого віку та з інвалідністю.

Під час зустрічі жінки не приховували своєї радості від отриманих подарунків. Адже велосипеди дійсно були їм дуже потрібні.

За їх словами, їм доводилося долати десятки кілометрів від одного підопічного до іншого, адже послуги надаються за місцем проживання, а села знаходяться на чималій відстані одне від одного. Та й з автобусним сполученням тут – проблеми. А тому такий вид транспорту, як велосипед, дозволить економити час на дорогу до людей, які на них чекають. 

Окрім цього, жінки тішаться, що відтепер їм не доведеться нести в руках необхідні товари для своїх підопічних. Відповідно доставка ліків, продуктів та промислових товарів для одиноких людей похилого віку відбуватиметься набагато швидше.




коментарів: 3
  1. А чи не пробували шановні депутати і керівники покрутити педалі з десять кілометрів? А спробуйте замість персональних авто!Жаль тих жіночок. Уявляю як вони в дощ і негоду на роверках.І за яку зарплату?

  2. Керовніків рівно стільки як трудяг. Часом когось не забагато? Ще 5 велосипедів тим трутням котрі ніц не роблять і гайда одиноким допомагати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер