<

Ремонт і перекриття дахів в ліцеях, покупка велосипедів та книг: мешканці Іваничівщини за вирішенням проблем звернулись до Андрія Бокоча

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:11 | 31.03.2021 / Іваничі / , /
Перегляди
210
/ Коментарі відсутні

30-го березня помічник народного депутата Ігоря Гузя, депутат облради Андрій Бокоч здійснив виїзний прийом в Іваничах, Павлівці й Поромові. За вирішенням наболілих проблем до нього звернулося більше 20 людей. Більшість питань, з якими вони прийшли на прийом стосувалися житлово-комунальної та соціальної сфери, а також надання матеріальної допомоги.

Так, у Павлівці працівники клубу села Милятин просили посприяти в ремонті будівлі їх закладу.

Також під час прийому громадяни порушили питання про курсування нового автобусного маршруту зі сполученням Милятин – Нововолинськ через Іваничі та Милятин – Володимир-Волинський. Люди нарікають: у них гостро постала проблема з автобусним сполученням. Адже наразі їм нічим добиратися зранку в сторону Володимира-Волинського та Іванич.

Під час прийому в Іваничах, люди здебільшого зверталися за вирішенням своїх матеріальних проблем: дві сім’ї попросили в депутата допомогти коштами на лікування, а очільниця Іваничівського терцентру – посприяти в придбанні п’яти велосипедів для її працівників, які змушені самотужки добиратися у віддаленні села Іваничівської громади, аби потурбуватися про одиноких мешканців похилого віку.

В Поромові жителі громади звернулися з питаннями соціального характеру. Педагогічний колектив Поромівського ліцею просив виділити кошти для облаштування відмостки та ремонту лицьової сторони фасаду будівлі.

Вчителі бідкаються: відбувається підтікання приміщення навчального закладу, через це вже почали руйнуватися стіни, обсипається штукатурка з фасаду та з’явилася цвіль у класних кімнатах. Ремонтні роботи, за їх словами, потрібно зробити якнайшвидше, адже ситуація дійсно катастрофічна.

Зі схожою проблемою звернулось до Бокоча і керівництво Бужанківського ліцею імені Миколи Корзонюка. Наразі приміщення школи в аварійному стані: тече дах будівлі, вона не захищена від вологи, а це викликає руйнування стелі другого поверху, а особливо критично спортивної зали. Після дощу там стоять калюжі. До того ж, через протікання руйнується гарний ремонт в середині школи, зроблений власними силами. Тому покрівля потребує негайного капітального ремонту.

Працівники Поромівського закладу дошкільної освіти попросили придбати ноутбук, який покращить їх роботу, та допомогти побудувати дві альтанки для їхніх вихованців.

За допомогою звернулась і очільниця Поромівської шкільної бібліотеки. За її словами, за три роки в книгозбірні з’явилася лише одна нова книга. І їй нічим зацікавлювати юних читачів. Тому попросила придбати літературу в її бібліотеку.

За його словами Андрія Бокоча, сума наданої допомоги людям та навчальним закладам, які до нього звернулися, залежатиме від суми коштів соцеконому, який виділять на регіон, а також від умов співфінансування з місцевими громадами. Адже майже усі програми фінансуються саме за такими принципом.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота