<

7 простих і стильних образів, які варто приміряти цього літа

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:17 | 5.07.2021 / Новини / /
Перегляди
3715
/ Коментарі відсутні

Триває найбільш довгоочікувана пора року – літо. Це час довгих прогулянок у парках, пікніків на природі та, звичайно ж, пляжного відпочинку. Якщо ви до цих пір не підготувалися до цього сезону, то саме час приглянути кілька нових і стильних луків.

theLime вирішив допомогти вам у цьому питанні та зібрав найактуальніші літні образи.

Для робочих буднів, якщо у вас в офісі немає строгого дрес-коду, підійде лук, що складається із легкого піджака оверсайз небесно-блакитного відтінку, сірих бавовняних штанів і білої майки.

Доповнять образ масивні прикраси на шию у вигляді ланцюгів, які зараз у тренді, плетений пояс із широкою пряжкою, а також сандалі на стійкій підошві та містка сумка.

Для романтичного побачення підійде стильний бежевий костюм із льону. Одягайте топ з рукавами три чверті, який зав’язується на вузол, і спідницю максі з високою посадкою, декоровану гудзиками по всій довжині та воланом внизу. Урізноманітніть свій лук елегантним ланцюжком із кулоном, сонцезахисними окулярами, невеликою чорною сумкою і взуттям на високих підборах.

А для прогулянки з друзями або походу на шопінг обирайте зручне трикотажне плаття максі насиченого темно-зеленого відтінку з екстремальними розрізами, які вигідно підкреслять ноги. Доповнять лук білі кросівки на масивній підошві та сумочка-клатч через плече.

Для прохолодних вечорів можна приглянути синю джинсову куртку, або як її ще називають джинсівкою. Одягайте світлі штани або джинси з високою посадкою, топ контрастного кольору і завершіть образ укороченою джинсівкою.

Ще одна річ, яка точно повинна бути в літньому гардеробі кожної дівчини, – яскравий сарафан із квітковим принтом. Підберіть під нього пояс контрастного кольору – так ви зможете візуально підкреслити талію, а також босоніжки на плоскому ходу в тон до поясу. Доповніть лук солом’яними капелюхом і сумкою.

Ще один стильний лук – для свята або виходу на світський захід. Одягайте шифонову спідницю міді в дрібну квіточку, однотонний атласний топ, а зверху укорочений жакет, або як його ще називають кроп-жакет. Доповніть образ босоніжками на високих підборах і маленькою сумкою в тон.

А для пляжного відпочинку радимо приглянути білий або бежевий лляний костюм, що складається із сорочки та шортів. Доповнять лук стильна біжутерія, містка сумка, солом’яний капелюх та еспадрильї на зав’язках.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер