<

12-річному волинянину, якого не впустили на Євробачення через «Смуглянку», подарували квартиру в Одесі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:02 | 3.09.2020 / Новини / , , /
Перегляди
76
/ Коментарі відсутні

12-річному Максиму Ткачуку з Турійська, навколо якого раніше розгорівся скандал, подарували квартиру. 2-говересня юний співак виступив на гала-концерті в Одесі з нагоди святкування дня народження міста на Потьомкінських сходах.

Хлопець виконав “Смуглянку” і ще одну пісню українською мовою “Моя Україна – червона калина”. Після свого концертного номера йому вручили сертифікат на квартиру в Одесі, – пише ТСН, посилаючись на Корреспондент.

До слова, в Одесі відсвяткували день міста без дотримання карантинних заходів. На Приморському бульварі зібрались натовпи людей без масок і дотримування дистанції. Міністр охорони здоров’я Максим Степанов висловив обурення масштабним заходом, який може призвести до збільшення кількості інфікованих коронавірусом.

Нагадаємо, 12-річний Максим Ткачук з селища Турійськ Волинської області став відомим у березні після того, як переміг на пісенному конкурсі у Лондоні. Там він заспівав пісню “Смуглянка” в одязі радянського солдата часів Другої світової війні, чим і сколихнув Інтернет. В мережі деякі користувачі почали критикувати і звинувачувати хлопця та його рідних у пропаганді “русского міра”, тим часом як інші – підтримували виконавця.

Згодом школяр вирішив взяти участь у відборі до дитячого пісенного конкурсу “Євробачення-2020”, утім Суспільний мовник скасував його заявку через порушення умов Нацвідбору, що призвело до нового резонансу навколо дитини та послугувало приводом для проросійських ЗМІ називати таке рішення “Суспільного” “помстою за пісню “Смуглянка””.

https://youtu.be/Xr2fMLAD4w8




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа