<

Міжнародна організація, яка будує житло для ВПО у Нововолинську, передала ключі від нових відремонтованих квартир переселенцям у Ковелі

21:19 | 12.03.2024 / Нововолинськ / , /
Перегляди
892
/ коментарі 4

12-го березня 24 родини вимушених переселенців отримали ключі від нових відремонтованих, сучасних та вмебльованих квартир у Ковельській громаді. Проєкт реалізований під управлінням міжнародної фінансової організації НЕФКО. За сприяння цієї організації у Нововолинську планують збудувати будинок для ВПО у Нововолинську на 5-му мікрорайоні.

Про це повідомив голова Волинської обласної ради Григорій Недопад.

Занедбані будівлі реконструювали під енергоефективні та якісні багатоквартирні житлові будинки у рамках проєкту «Підтримка ЄС для нагальних потреб розміщення внутрішньо переміщених осіб в Україні», який фінансується Європейським Союзом та реалізується під управлінням міжнародної фінансової організації НЕФКО.

Обладнання приміщень під житло тривало увесь минулий рік. Тут провели утеплення фасаду, замінили вікна, двері, системи електроживлення, водопостачання, каналізування і опалення, встановили систему водонагріву на сонячній енергії та індивідуальні теплопункти, здійснили благоустрій території з облаштуванням дитмайданчика і паркувальних місць.

Саме завдяки співпраці з НЕФКО та європейським партнерам, які уже багато років працюють на Волині, вдається модернізувати вже не перший житловий об’єкт на території області для внутрішньо переміщених осіб. Ведуться перемовини щодо реконструкції нових будівель на території інших громад.

Нагадаємо, У Нововолинську за 7 млн збудують житло для переселенців: на якому етапі роботи




коментарів: 4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця