<

Євробачення-2024: під яким номером виступатиме Україна на конкурсі у Швеції

09:01 | 27.03.2024 / Новини / /
Перегляди
132
/ Коментарі відсутні

Організатори Євробачення-2024 оголосили порядок виступів у півфіналах Пісенного конкурсу, 7-го та 9-го травня. Представниці України alyona alyona & Jerry Heil вперше піднімуться на головну сцену Євробачення у першому півфіналі, де виступлять під номером 5.

Про це інформує Суспільне.

За новими правилами, представники країн «Великої п’ятірки» (Великої Британії, Франції, Німеччини, Італії й Іспанії) та країни-господарки Євробачення-2024, Швеції, вперше виступлять наживо під час півфіналів — хоча все ще автоматично проходять у гранд-фінал конкурсу, що пройде 11 травня. У півфіналах країни, які автоматично проходять до фіналу, виступатимуть того самого вечора, якого вони були обрані для голосування за результатами жеребкування. 

68-й Пісенний конкурс Євробачення, участь у якому візьмуть представники 37 країн, відбудеться у травні у шведському місті Мальме. Півфінали Євробачення-2024 проведуть на стадіоні Malmö Arena 7-го та 9-го травня, гранд-фінал конкурсу відбудеться у суботу, 11-го травня.

Представниці України alyona alyona & Jerry Heil виступлять із піснею «Teresa & Maria» у першій частині першого півфіналу, 7-го травня. Порядок виступу ​​визначило жеребкування півфіналів Євробачення-2024.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця