<

Волинських підприємців закликають бойкотувати російські товари

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:04 | 2.10.2014 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
Boycott_rusia_logo

Підприємців Володимира-Волинського закликають бойкотувати російські товари.

30 вересня 2014 року під час засідання Володимир-Волинського осередку громадської організації «Союз споживачів України» прийняли звернення до власників торгових закладів міста із проханням забезпечити маркування російських товарів, – повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Таким чином у княжому місті вирішили приєднатися до всеукраїнської акції з бойкоту товарів країни-окупанта.

«Ніхто ще донедавна й подумати не міг, що на долю нашого покоління випаде сувора війна. Тоді, як багато наших співвітчизників зі зброєю у руках, ризикуючи власним життям, захищають Україну, кожен з нас може долучитись до такого захисту використавши свою «зброю». Одним із її видів є акція, спрямована на бойкот російських товарів, що триває у багатьох українських містах. Купуючи продукцію українських виробників, а також тих країн, що подають нам руку допомоги у найважчий для нас час, ми мимоволі зміцнюємо їхню економічну силу, а економіку Росії – послаблюємо», – йдеться у зверненні.

Володимир-Волинський осередок Всеукраїнської громадської організації «Союз споживачів України» просить торгові заклади підтримати громадську ініціативу: забезпечити позначення українських та російських товарів відповідним маркуванням та, за можливістю, виділити товари в окремі групи, вказавши код виробника на полицях.

Варто зауважити, що у найбільших супермаркетах Володимира-Волинського товари з Росії відповідними позначками ніхто не маркує.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа