<

Красуня БУГу: успішна мама та любляча дружина Маша Кабанова з Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:12 | 15.04.2021 / Володимир, Таблоїд / /
Перегляди
212
/ Коментарі відсутні

У рубриці «Красуня БУГу» – 28 річна Маша Кабанова з Володимира-Волинського.

Маша – мама двох синочків та любляча дружина. У 2009-му році вона отримала титул «Княжна Володимира» і «Міс глядацьких симпатій». У красуні декілька хобі, одне з них – розвиток діток. Маша розповідає, що їй подобається спостерігати за досягненнями синочків, чути похвалу від викладачів і найголовніше розуміти, що діти отримують задоволення від свого життя.

Також Маша любить кататися на лижах. Кожну зиму вона із сім’єю удосконалює свої вміння.

“І кулінарія, але це під настрій. Коли є натхнення люблю готувати щось складне та смачне. Сам процес і складність технологій приносить мені задоволення”, – говорить Маша.

ЇЇ правило щасливого життя: «Все, і хороше, і погане – це життєвий урок». Додає, що потрібно бути оптимістом і позитивно дивитись на ситуації, які відбуваються у житті.

“Потрібно радіти тому, що маєш на сьогодні та далі впевнено йти до своїх цілей і здійснення мрій. Не скаржитись, а робити все, щоб мрії ставали реальністю!”.

Маша розповідає, що щодня користується доглядом, який їй підібрав косметолог. Спочатку – це очищення, далі – сироватка, тонік та крем. Також вона п’є різноманітні вітаміни для волосся, шкіри та нігтів. А раз в тиждень робить маски для обличчя.

Поради від Маші для кожної дівчини:

  • «Не буває некрасивих жінок – бувають ліниві». Якщо вам щось у собі не подобається, є два варіанти. Перший це любити себе такою, якою ви є, і почуватись щасливою. Другий – взяти себе в руки і йти до самовдосконалення.
  • Як почуватися щасливою? Уникайте спілкування з токсичними людьми. Нехай оточують вас тільки позитивні, щирі й добрі люди.

Світлини з інстаграм-сторінка Маші:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота