<

Красуня БУГу: актриса та майбутня журналістка італійської преси з Володимира Олександра Ізотова

19:15 | 31.08.2023 / Володимир, Таблоїд / /
Перегляди
3040
/ коментарів 6

БУГ знайомить читачів з 19-річною актрисою театру Олександрою Ізотовою з Володимира. Красуня переїхала до Мілану й планує стати італійською журналісткою.

Дівчина живе в Італії півтора року й готується до вступу в Міланський університет на журналістику. Зараз працює офіціанткою.

У Саші багато різних хобі – дуже любить писати прозу, випікати різні солодощі, грати на гітарі. Усе залежить від її настрою.

“Вільний час від роботи та навчання я люблю проводити із близькими людьми. Подорожувати маленькими містами Італії, або ж просто робити вечори релаксу та побачення із собою – гарний фільм або книжка та щось смачненьке. Але найбільше я відпочиваю, коли проводжу час у колі близьких друзів та коханої людини”.

Один із найголовніших принципів Олександри – це завжди слідкувати за своєю мрією, іти до своєї цілі та не озиратися назад. Не зважати на усі перешкоди та негаразди, та все одно йти далі. Ніколи не зраджувати собі. Не зважати на думку оточуючих. Це напевно одні з найголовніших «правил», якщо можна так їх назвати.

Серед найкорисніших звичок красуні – це завжди змивати макіяж та ніколи не пропускати ранковий догляд! А також регулярно змінювати постільну білизну, шкіра скаже потім дуже дякую.

Поради молодим дівчатам

“Не знаю, чи я вже в тому віці, що можу давати поради, але зі свого досвіду я можу сказати лише одне – завжди залишайтеся собою. Не турбуйтеся про те, аби сподобатися усім, адже всім ти ніколи не зможеш вгодити. Уміти корисно проводити час наодинці із собою. Насолоджуватися компанією із собою. Не вимагати уваги від людей, які не хочуть цього робити”.

Допомога Україні

На думку Саші, дуже важливо розповсюджувати та розповідати усю правду закордоном. Адже на своєму досвіді вона зіткнулася з тим, що чимало іноземці навіть гадки не мають, що відбувається в Україні.

“Минулого літа я брала участь у виставі італійського режисера Матео Спіацці “Le Troiane”, у якій ми відкрито розповідали про війну та як це відображається на людях. Вистава набрала великого розголосу та згодом ми показували її у Словенії, а також у Мілані та Вероні. Я дуже сподіваюся, що цим я змогла зробити свій хоч і маленький, але крок до перемоги, адже чимало людей після наших вистав почали донатити ЗСУ та благодійним фондам. Хочеться вірити, що ми зробили хорошу річ”.

Як дівчина потрапила в Італію, історія дуже цікава. Наразі Саша закінчила другий курс Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв за спеціальністю «Артист розмовного жанру та ведучий». Коли почалося повномасштабне вторгнення вона перебувала в Києві, адже розпочався другий семестр її навчання на першому курсі.

“Маттео Спіацці, про якого я розповідала раніше, ще до війни багато працював в Україні, ставив п‘єси в київських театрах та робив майстер-класи для студентів-театралів. Також він співпрацював із моїми викладачами, отож після початку “повномасштабки” Маттео вирішив організувати благодійний проєкт для українських студентів-акторів “Stage4Ukraine”, щоб ми мали змогу продовжувати наше творче навчання в Італії”.

Олександра та декілька її одногрупників, які за цей час стали найближчими людьми, вирішили все-таки поїхати. Загалом у їхньому проєкті 50 людей – українські студенти-актори з різних курсів та університетів столиці, а також друзі-колеги Маттео, які підтримали його ініціативу.

Підбірка фото українсько-італійської красуні:




коментарів: 6
  1. Це все дуже добре, “БУГ”. Дай Боже цій дівчинці здоров’я та здійснення всіх її мрій. Проте, я вважаю, що таке поважне видання, як ваше, повинне популяризувати тих дівчат, котрі залишилися в Україні незважаючи на війну. Пропонована вами майбутня журналістка, навряд чи вже повернеться в Україну, що б вона не казала. Бо біди їй там не буде, і відмінно знаючи це – вона й виїхала. Справжні красуні та героїні живуть в Україні у цей важкий час, і допомагають Батьківщині чим тільки можуть, особливо своєю присутністю, тішачи нас своєю молодістю та вірністю рідній землі.

  2. Анатоль_ БІДЗЮРА-якась невгамовна агресія увесь час до мене,дядьку -сядь і заспокійся!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця