<

Красуня БУГу: підприємиця Ірина Гайова з Нововолинська

11:36 | 9.11.2023 / Нововолинськ, Таблоїд / /
Перегляди
4595
/ 1 коментар

Рубрика красуня БУГу знайомить читачів із 37-річною Іриною Гайовою з Нововолинська.

Ірина вже 13 років займається підприємницькою діяльністю, вона відкрила у Нововолинську магазини «NoviKrosy» та «Insha».

Красуня розповідає, що дуже любить своє місто та хоче, щоб воно розвивалося та розквітало. Тому для бізнесу, будинку, хобі та повсякденності вона обирає саме це місце.

“Я дуже щаслива, що в такому насправді невеличкому місті, можна обрати таке хобі як теніс, йогу та фітнес з достойними умовами. В задоволення займаюся та раджу кожному знайти своє, що як наслідок принесе не тільки хорошу фізичну форму, але і задоволення”, – зазначає Ірина.

Для красуні важливо рано прокидатися та починати день з пробіжки. Це збільшує енергією та дарує гарний настрій, повірте, запевняє Ірина, з пробіжки не можливо повернутися засмученим.

Ірина вірить, що ми самі створюємо свою реальність та наше завтра на пряму залежить від нашого сьогодні.

“Я обираю. Завжди. Щосекунди. Яким буде мій настрій, які думки в моїй голові, як я проведу сьогоднішній вечір, куди направлена моя увага? Вибір – найкращий інструмент, щоб змінити своє життя на краще, це те, що може дозволити собі кожен. Хочеш красиве здорове тіло, обирай відповідну їжу та хобі, не подобається робота, обери навчання, яке переросте в кращу. Люди завжди вільні вибирати.

Ну і звичайно – правда. Важливо пам’ятати правду про себе та бути чесним в першу чергу з собою. Важливо зануритися всередину, призупинити зовнішнє. Бо саме з внутрішнього стану починається проявлятися зовнішня краса”, – говорить Ірина.

Світлини з інстаграм-сторінки красуні:




один коментар
  1. Красуня має якесь відношення до Мішки Гайового чи просто однофамільці?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця