<

Красуня БУГу: студентка юридичного факультету та енергійна тренерка Анастасія Юшко з Володимира

21:13 | 27.10.2023 / Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
4128
/ 1 коментар

Рубрика красуня БУГу знайомить читачів із 20-річною Анастасією Юшко з Володимира. Дівчина вже близько двох років працює фітнес-тренеркою в тренажерному залі у Володимирі та Нововолинську, паралельно навчаючись на 4 курсі юридичного факультету в Луцьку.

Анастасія Юшко всім серцем обожнює те, чим займається, надихає людей любов’ю до самовдосконалення, до симбіозу душі та тіла, до зцілення душевних ран шляхом фізичних навантажень. Та, звичайно ж, любов’ю до спорту.

Спорт був в житті дівчини з 14 років, проте вона ніколи не жадала зробити це своєю професією. Сталось так, що спорт став не лише захопленням, а й частиною її життя.

“Спорт не лише частина мого життя, а й місце сили для себе і для людей, яких навчаю та треную. Місцем віри в себе та, що значно важливіше – любові до себе”, – розповідає дівчина.

Красуня зазначила, що саме спорт повпливав на її внутрішнє «Я», на характер і на те, як зараз вона долає усі перешкоди, які з’являються на шляху.

“Зал – своєрідна «святиня», в якій я, завдяки особливій атмосфері, долала усі труднощі. Не лише спортивні, а й життєві. В залі я завжди відчувала себе сильною. Не лише тілом, а й душею. І так продовжується й досі”, – додає тренерка.

На своїх тренуваннях Анастасія ділиться з клієнтами не лише мотивацією та поштовхом до самовдосконалення, а й бажанням до постійних, а не короткочасних змін. Та, що не менш важливо – до змін не лише у тілі, а й у свідомості.

“Я стараюсь зробити так, аби людина, прийшовши на тренування, відчула ту атмосферу залу, в яку 7 років тому закохалась я. Аби людина відчула, що вона може зробити своє тіло таким, в якому вона хоче прожити своє єдине дорогоцінне життя, на додачу прищепивши собі силу волі та духу, яку не купиш ні за які гроші світу. Силу характеру, яка буде помічником у супутніх сферах життя”, – зазначає красуня.

Дівчина бажає усім в житті знайти своє покликання, яке стане не просто джерелом заробітку, а місцем сили та життєвої наснаги.

Анастасія також навчається на 4 курсі юридичного факультету у Волинському національному університеті у місті Луцьк. Попри свою любов до університету та навчання, не бачить юридичну справу своєю професією та «пристановищем» на даному етапі життя.

“Однак здобуття вищої освіти є для мене важливим етапом у житті, який допомагає збагатити світогляд, розвити впевненість у собі й зробити нас соціально та інтелектуально розвиненими людьми”, – додає студентка.

Свій вільний від навчання та роботи час дівчина проводить невимушено та легко, аби максимально відмежовувати себе від зайвих або важких думок та справ. Анастасія обирає прогулянки наодинці з собою, написання творів та віршів та читання книг.

“Певний період свого життя я була досить вдалим інтровертом, для якого хобі та особистий вільний час не мали ніякого значення. Проте, зараз у досить зрілому, на мій погляд, віці я вважаю себе скоріш амбівертом і я досить чітко розмежовую поняття «вільного часу» та «корисного вільного часу»”, – додає красуня.

Ще героїня нашої рубрики полюбляє танці, планує записатись на джаз-фанк цього місяця. А щодо корисного вільного часу, то це власні щоденні тренування, медитації та пошук постійної цікавої наукової інформації в тій галузі, в якій вона працює та бажає безперебійно розвиватись.

“Вважаю, що кожній людині треба навчитись розмежовувати ці поняття і вчитись дійсно час від часу відпочивати від усього саме так, як подобається їй, адже, на мою думку, розвиток особистості неможливий без певних коливань і перебування у тих сферах, у яких так часом бажають покопирсатись душа та серце. Нехай це буде щось таке, від чого людина отримує духовну насолоду і що не менш важливо у теперішній час-відпочинок для мозку.

Життя занадто швидкоплинне аби постійно бути в ресурсі й аби постійно ставити галочки у своєму планері.

Випийте філіжанку каву, прокайфуйте від чогось, що любите усім серцем, а тоді йдіть на роботу. Ну або навпаки”, – наголошує дівчина.

Анастасія Юшко має декілька правил за якими живе і дотримується:

Завжди й за будь-яких обставин будьте добрими. Доброта у серці завжди була і буде для мене найважливішою складовою у всіх сферах життя та у взаємодії з іншими людьми.

“Моя мама навчила мене мати добре серце і зізнаюсь чесно, я досі вчусь бути такою доброю, як вона. Не впевнена, що у мене вийде це досконало, але я намагатимусь, скільки житиму.

При знайомстві, або просто будь-якій взаємодії з людиною, це перше, на що я зверну увагу”, – зазначає Анастасія.

Вірте в себе та поважайте.

“Це той золотий ключик, який веде усіх нас не лише до самореалізації, а й до зміцнення власного внутрішнього стрижня. Тому я вчусь вірити у себе не тільки тоді, коли все добре, а й тоді коли здається, що усе втрачено.

Щодо самоповаги, то скажу цитатою з улюбленої книги Айн Ренд «Джерело»: «Якщо людина не поважає саму себе, вона не може ні любити, ні поважати інших». В цих словах є сенс і це мені відгукується”, – розповідає дівчина.

Розвивайте свій розум

“Цим принципом поділилась Анджеліна Джолі й слідую йому по сьогоднішній день. І аби не копіювати її слова, я теж краще процитую: «Ви завжди можете одягти гарну сукню, але те, в чому ви ходите вулицею, не має значення, якщо у вас немає волі. Немає нічого більш привабливого, можна навіть сказати, чарівного, ніж жінка із незалежною волею та власною думкою»”, – додає красуня.

Боріться за своє щастя, чого б це не вартувало

“Боріться з самими з собою, з власними принципами та навіть чужими людьми. Головне – навчіться відчувати те, від чого ваші душа та серце щебечуть і йдіть туди. Йдіть, навіть якщо доведеться пройти крізь тернища, аби досягти зірок”, – зазначає Анастасія.

Для догляду за зовнішнім виглядом красуня виділяє декілька правил, яким слідує та навчає оточуючих:

  1. Дотримуйтесь здорового та збалансованого харчування протягом усього свого життя. Це буде вашим джерелом сили та енергії. Ну і звичайно ж це є найголовнішим критерієм при побудуванні «тіла мрії». Не нехтуйте цим.
  2. Регулярні тренування. Оберіть напрям, який подобається саме вам, і зробіть це вашою рутинною звичкою хоча б 2 рази на тиждень. Ви здивуєтесь, як швидко полюбите це, і коли побачите перші зміни у собі та у відображенні дзеркала.
  3. Догляд за обличчям. Те, що необхідно кожній дівчинці, аби відчувати себе впевнено та свіжо. Обов’язково підберіть свій індивідуальний особистий догляд у косметолога. Не користуватись косметикою перед фізичними навантаженнями, гігієна важлива не лише у повсякденному житті, а й у спортзалі також.
  4. Масаж. Оберіть той, який подобається вам, і присвячуйте цьому хоча б годину свого часу на тиждень. Ваше тіло буде вдячне вам. А особливо, це актуально для тих, для кого спорт є важливою складовою життя.

Дівчина радить дівчатам приймати та любити себе, а також впевнено рухатись до своєї мети. Як зазначає Анастасія, рецепт щастя у кожного свій, головне – правильно підбирати інгредієнти.

“Я щаслива, адже навчилась приймати це відчуття в моменті, важливо розуміти, що щастя – поняття непостійне. Воно коротке, тимчасове, перемінне, різнобарвне, різноскладове, але непостійне. І в цьому його перевага.

Його так рідко можна відчути сповна усім серцем, що ми тягнемось до нього усе своє життя. І це те, що дає нам поштовх рухатись вперед. Те, в чому особисто я бачу свій сенс життя. Відчувати те щастя якомога частіше”, – додає красуня.




один коментар
  1. Дитина….Оце “…боротись за щастя, чого б це не вартувало….” -надзвичайно часто ціна буває такою, що людина втрачає здатність та можливість дотримуватись всіх інших своїх “правил”. Коли пройшла моя юність, мені став надзвичайно подобатись юнацький максималізм, якщо в ньому стільки позитиву, як в цієї дівчинки. Дитинко, вивчи і запам’ятай саме головне правило – НА ВСЕ ВОЛЯ БОЖА, а Її необхідно вчитись розуміти (без Храму – ніяк, а це час, дитинко). В тебе все буде здійснюватись, якщо т в о ї “правила” будуть угодні Йому. Щасти тобі, красуне. Нехай Господь благословляє всі твої добрі наміри, а від поганого береже. Молодець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця