<

Мітинг працівників теплокомуненерго проти приватизації котелень у Володимир-Волинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:02 | 9.09.2015 / Новини /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Вранці, 9-го вересня, у Володимир-Волинську пройшов, організований працівниками теплокомуненерго, мітинг проти передачі котелень у приватну власність. Хоча ще вперед день заступник міського голови Микола Веремчк, запевнив присутніх на брифінгу журналістів у тому, що теплокомуненерго у приватні руки передано не буде.

Працівники “Володимир-Волинськтеплокомуненерго” зібралися на центральній прощі міста, та вимагали щоб їх почули. Основними вимогами було, щоб не передавати комунальну власніть у праватну, а також підняли питання проте. щоб перейти на використання газу українського видобувництва.

DSCN2187
DSCN2185

Мітингарі обгрунтовували свою позицію, що з появою приватного власника працівники підприємства втратять роботу. Також, гостро обговорювали питання тарифів, які зможе поставити новий власник “Хто його знає, що цей приватний підприємець буде робити? Якщо захоче, то підніме тарифи на опалення, а платежі й так складно оплатити, а то ще й здорожчає. І до кого потім звертатися? Міська влада скаже, що вона не причом, то все приватна власність і ніякої справи до цього немає”- розповідає одна із працівниць підприємства.

DSCN2202

На мітингу виступав головний інженер та голова незалежної профспілки теплокомуненерго Ярослав Жук, який зазначив наступне:

“Оренда чи концесія комунального підприємства вирішується на сесії міської ради. Але нам не варто чекати поки там все вирішать за нас. Зараз ми хочемо, щоб на нас звернулли увагу. Щоб провели зібрання працівників теплокомуненерго, щоб організували конкурс серед можливих інвесторів, а коли визначиться переможець, то тоді приймати рішення. Де гарантії того, що працівники не втратять роботи, або тарифи не будуть самовільно встановлюватися? Якщо зараз відбудеться концесія, це ж пів міста перекопають, для замінили обладнання, а осінь і зима мають бути холодними”

До мітингарів також вийшов Констянтин Зінкевич і чітко констатував свою позицію проти передачі комунальної власності у приватному підприємцеві.

DSCN2216

У підсумку, на мітингові були ухвалені вимоги до міських депупатів і Ярослав Жук сформував делегацію із працівників теплокомуненерго і із вимогами пішли на сесію міської ради.

DSCN2220




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа