<

Росія маскує підрозділи морпіхів на маріупольському напрямку – розвідка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:21 | 8.03.2016 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

9-й особливий мотострілецький полк морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК було перейменовано на 9-й окремий штурмовий мотострілецький полк морської піхоти.

Росія продовжує постачати на Донбас військову техніку та боєприпаси, повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Військові встановили чергові факти прибуття з території Російської Федерації інженерної техніки, мінно-вибухових речовин та боєприпасів для потреб 1 та 2 армійських корпусів через Ізварине (5 вантажних автомобілів з боєприпасами) та Успенку (колона інженерної техніки та 2 вантажних автомобіля з мінно-вибуховими засобами). Обидві колони супроводжували російські військові.  Також встановлено, що російське командування продовжує вживати заходів щодо маскування участі у бойових діях на Маріупольському напрямку підрозділів 810-ї окремої бригади морської піхоти (Севастополь) Берегових військ Чорноморського флоту ЗС РФ. На початку березня 9-й особливий мотострілецький полк морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК було перейменовано на 9-й окремий штурмовий мотострілецький полк морської піхоти. Раніше у Міністерстві оборони заявляли про загрозу висадки російських військових на азовському узбережжі України під виглядом бойовиків. Триває створення так званої Азовської флотилії. До її складу увійдуть катери та інші плавзасоби, які будуть базуватися в населених пунктах Сєдове, Ноовазовськ та Безіменне, – пишуть ТСН.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок