<

Волинський нардеп проти підвищення тарифів для населення на газ та світло

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:41 | 11.05.2016 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Я проти підвищення тарифів для населення на газ та світло – Ігор Гузь

Як депутат-мажоритарник, Ігор Гузь вважає необґрунтованим кроком підвищення тарифів для населення на газ та світло, ініційовані нині Урядом на чолі із новим Прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом.

Свою думку народний депутат України озвучив сьогодні у Луцьку на черговій прес-конференції для представників волинських засобів масової інформації, під час якої прозвітував про свою діяльність у Верховній Раді України за цей рік.

Ігор Гузь нещодавно окреслив свою позицію щодо підвищення тарифів на зустрічі із громадою у Нововолинську. Він сказав людям, що не підтримує рішення нового Прем’єр-міністра та вважає такі дії «передчасними та необґрунтованими».

«Ці «драконівські методи» дестабілізують ситуацію: люди не матимуть можливості сплатити за комунальні послуги, а моє головне завдання – ставити інтереси моїх виборців на перше місце», – наголосив він.

«Я розумію, що Міжнародний валютний фонд ставить вимоги, але потрібно вести дискусію і відстоювати свою позицію та інтереси людей. Тому, я не голосуватиму в парламенті за ті законопроекти і пропозиції, які будуть обмежувати моїх виборців”, – зазначив під час прес-конференції Ігор Гузь.

Прес-служба народного депутата України




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Травня, П’ятниця
16 Травня, Четвер