<

«Завжди готові дати відсіч ворогу», – волинський прикордонник

01:05 | 17.05.2024 / Новини / , /
Перегляди
189
/ Коментарі відсутні

Док у прикордонній комендатурі швидкого реагування Волинського прикордонного загону обіймає посаду санінструктора.

А до цього Олег 30 років працював фельдшером швидкої медичної допомоги у Луцьку, провадив викладацьку діяльність, а після широкомасштабного збройного вторгнення ворога одразу прийшов на службу до прикордонників. Про це повідомляє пресслужба Волинського прикордонного загону.

Під час виконання бойових завдань в Авдіївці Док був на одній з позицій, відбивав ворожі атаки та надавав допомогу пораненим побратимам.

«Були поранені, безпосередньо їм надавав допомогу, відправляв на евакуацію. Приблизно 20 днів ми виконували завдання в Авдіївці», – сказав прикордонник.

Умови під час оборони Авдіївки надскладні. Наші бійці, попри постійну втому, нестачу продовольства та боєприпасів, міцно тримали визначений рубіж, поки їх замінив інший підрозділ Сил оборони.

«Кожен день в напруженні, нема коли відпочити, кожен день був складним. Не було продуктів часом, закінчувався боєкомплект, організовували доставляння усього необхідного на позиції», – пригадує військовослужбовець.

Незважаючи на втому, прикордонник каже, що йому та побратимам вистачає мотивації боронити Батьківщину.

«Зрозуміло, що всі трошки змучені, але через сили набираємо енергії, набираємо потенціалу і завжди готові дати відсіч ворогу», – резюмував Док.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 Червня, П’ятниця
13 Червня, Четвер