<

Президет звернувся до народу через трагедію у Волновасі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:14 | 13.01.2015 / Новини / , , /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Президент України Петро Порошенко звернувся до українських громадян у зв’язку з трагедією під Волновахою.

Зокрема він повідомив, що у зв’язку з атакою буде посилено обмеження на пересування через лінію, за якою розміщені терориторії підконтрольні сепаратистам, – пише Громадське TV

«Нелюди, для яких крім знецінених рублів, нема більше нічого святого, навмисне вбили десятьох мирних громадян, серед них – і чотирнадцятирічну дівчинку. Ще 16 жінок та чоловіків – поранені, всі вони – цивільні особи. Ці смерті – на совісті об’єднаної деенерівсько-еленерівської банди та тих, хто за нею стоїть, з чиїх рук вона годується; хто її озброює, муштрує та надихає на криваві злочини»

«Завтра я підпишу указ про чергову хвилю мобілізації. Впевнений, що український народ підтримає це рішення, і мобілізацію буде проведено успішно»,  – зазначив Порошенко.

Бойовики близько 14.30 із систем залпового вогню «Град» обстріляли пункт пропуску у населеному пункті Бугас, в районі Волновахи.

Як повідомляє начальник ГУ МВС України в Донецькій області В’ячеслав Аброськін, загинули 10 мирних мешканців.

Цю інформацію Громадському підтвердили представники батальйону Київ-2.Точної інформації про поранених наразі немає.

Вогонь вівся з напрямку Старобешево-Стила.




один коментар
  1. Дивна політика “однотурого”:зголосившись на тимчасове перемир”я президент звертається до Меркель і Оланда!!! де “обговорюють” ситуацію на Донбасі в закритому режимі.Договорняк на лице!!!! Як тільки якась трагедія–звертається до народу.
    Знаючи винуватців ,візьмемо Іловайськ,президент не находить політичної волі визнати свою неспроможність до дій, як ГАРАНТА (чит.ст-ст102і 104 Конституції України). Чому тільки в часи горя президент приходить до тями,що він на посаді!!!! президента,а не у званні? Кому потрібний той піар :поїздки до Франції,фото для “дембельського”!!! альбому на вулиці під час маршу,сюжети під час отримання біометричного паспорту і подарунки бронетехніки воякам АТО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок